TREĆA SREĆA: Nevena se vratila Adžemu na Božić!
Foto: Zorana Jevtić

Porodica na okupu

TREĆA SREĆA: Nevena se vratila Adžemu na Božić!

Stars -
Srđan je obećao Neveni da će češće boraviti u kući i da će se više posvetiti njoj i njihovom sinu Rastku

Nevena Adžemović po treći put rešila je da da šansu njenoj i Srđanovoj ljubavi i na najradosniji verski praznik - Božić, sa sinom Rastkom vratila se u njihov zajednički dom.

Bivša poslanica i njen izabranik su nakon višesatnog razgovora odlučili da ne raskidaju svoju višegodišnju ljubav i da nastave zajednički život.

"Adžemu je veoma falila Nevena, pogotovo tokom novogodišnjih praznika. Čim je prošao doček, odlučio je da je potraži i da razgovaraju o nesuglasicama i da nađu rešenje. Nevena je bila voljna da razgovara sa njim, pa su se našli u jednom restoranu", govori dobro obavešten izvor.

"Sedeli su duže od tri sata. Tokom razgovora su odlučili da jedno drugom daju novu šansu i da ubuduće budu tolerantni. Osim toga, Srđan je obećao Neveni da će češće boraviti u kući i da će se više posvetiti njoj i njihovom sinu Rastku", završava priču naš izvor.

Zgodna brineta već sledećeg dana spakovala je svoje i sinovljeve stvari i vratila se kod Adžema, kako bi sve troje kao srećna porodica proslavili Božić. U čast pomirenja, na najveći verski praznik, Nevena je pripremila bogatu trpezu, a tog dana ugostili su najbliže članove porodice. U božićnoj poseti bila je i sestra Ivana, koja je uvek uz Nevenu, i u dobru i u zlu.

Nevena Adžemović se nije javljala na telefon kako bi potvrdila ove navode. Podsetimo, Nevena napustila svog supruga i sa sinom otišla kod roditelja. Ali to nije prvi put da se par rastaje i miri. Njih dvoje su se venčali 2007. godine, da bi prvi put stavili tačku na brak 2011. godine, ali su se vrlo brzo pomirili. Drugi put su se rastali krajem 2013. a pomirili su se početkom 2014. godine. Tada su na društvenu mrežu postavili fotografiju iz dnevne sobe koja je značila da su ponovo u ljubavi.

Rastko presrećan zbog maminog i tatinog pomirenjaSedmogodišnji sin Nevene i Srđana najsrećniji je što mu je porodica ponovo na okupu. Posebno se radovao mnogobrojnim poklonima koje je od porodice dobio za Božić i Novu godinu, a koji su ga sačekali ispod jelke. Od roditelja je, osim poklona, dobio obećanje da se nikada neće rastajati i da će još dugo živeti zajedno na okupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track