TRENUTNO U SRBIJI: Dečko Rade Manojlović dobio ulogu u filmu

Igra svog oca Krešimira Ćosića

TRENUTNO U SRBIJI: Dečko Rade Manojlović dobio ulogu u filmu

Stars -
Izabranik popularne pevačice ne muči se puno snimajući sa rediteljem Darkom Bajićem jer godinama radi kao košarkaški trener

Ekipa filma "Bićemo prvaci sveta" trenutno snima u Šapcu, a među njima je i Momir Gajić, dečko Rade Manojlović. On u ostvarenju o utakmici iz 1970, kada je naša reprezentacija nakon pobede nad Amerikancima osvojila Svetsko prvenstvo, tumači jednog od trenera ekipe SAD.

Pauze u snimanju, Gajić, koji inače živi i radi na Floridi, koristi da se sastaje sa pevačicom. Rada je sve obaveze podredila njegovom boravku u Srbiji da uživaju u ljubavi. Trenutno se snima u hali "Zorka", a među glumcima je i sin košarkaškog asa Krešimira Ćosića. On, baš kao i Stefan Kapičić, tumači lik svog oca.

"Imao sam dve godine kad je tata preminuo, tako da ga sada ponovo upoznajem. Njegovo kretanje skidam sa starih snimaka. Ovo je ostvarenje sna odmalena. Izuzetno mi je drago što saznajem neke anegdote o ocu i kakav je bio. Te 1970. imao je 22 godine, kao ja sada", kaže Krešimir Petar Ćosić.

Glavne uloge u filmu u produkciji „Intermedija netvorka“ igraju Miloš Biković, Strahinja Blažić, Aleksandar Radojičić...

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track