HAOS U ARENI: Ana, Haris i Šaban oduševili Beograđane!
Foto: Dragan Kadić

Koncert

HAOS U ARENI: Ana, Haris i Šaban oduševili Beograđane!

Stars -
Publika je uživale u večitim hitovima kao što su Kako mi nedostaješ, Zlatiborske zore, Ostariću neću znati...

Ana Bekuta, Haris Džinović i Šaban Šaulić održali su svoj zajednički koncert večeras u Beogradu, pred 12.000 ljudi u Kombank Areni.

Publika je imala priliku da uživa u večitim hitovima kao što su: „Kako mi nedostaješ“ i „Zlatiborske zore“. Koncert je bio podeljen na samostalne nastupe svakog izvođača..

Sat i po pre početka prvi je na koncert dosao Milutin Mrkonjić, za njim Raka Marić, Nada Obrić i Hasan Dudić. Najveću pažnju je privukao dolazak Slavice Đukić Dejanović. Na vip ulazu viđeni su i Melina Džinović, Šabanova deca Mihajlo i Ilda Šaulić koji su došli odvojeno, svako u svom društvu.

Do početka spektakla Goca Šaulić se nije pojavila, ali je kasnije primećena u Šabanovoj garderobi.

Prvi je na scenu izašao Haris Džinović i pesmom "Ostariću neću znati" i otvorio muzičko veče. Na sceni je orkestar Miše Mijatovića.

Pre samog početka koncerta Haris, Ana i Šaban obratili su se medijima, ali jedino Šaban je izbegavao da razgovara sa novinarima, već je brže bolje pobegao kod bine. "Večeras sam odlično raspoložen, i tu divnu emociju ću podeliti sa svojom publikom. Ja sam dama i zato ću biti u sredini", poručila je Bekuta koja će druga izaći pred oko 10.000 fanova.

Ana Bekuta upravo je pesmom "Imam jedan život" izašla pred publiku koja je pozdravila ovacijama. "Hvala Beograde rekla je pevačica i svojim najvećim hitovima nastavila muzičko veče. Ređaju se pesme, "Rano moja" "Zlatiborske zore"

Koncertu su prisustvovali i Zvezdan Terzić, Brenin sin Viktor Živojinović, Nada Obrić, Hasan Dudić, Slavica Đukić Dejanović, brat Zdravka Čolića, Milan Dinčić Dinča, Melina Džinović...

Uz pesmu "Bekrija" Ane Bekute publika je oplela kolo u areni, a Ana najavila Šabana Šaulica. "Neću da vas davim budalaštinama već ću da vam kažem da je iza mene orkestar Miše Mijatovića. Idemo mi lepo pesmom rekao je Šaban i pesmom "Odlaziš rušiš mi sve" podigao Arenu na noge.

Ipak kada je došao trenutak da Šaulić izađe na scenu nastala je prava pometnja među brojnim posetiocima. Kralj je po ko zna koji put pokazao da njemu ni jedan skandal ne može ništa, dok ima svoju armiju fanova. Kada je otpevao svoj blok pesma Šauliću publika nije dala da siđe sa bine, pa je on sa zadovoljstvom otpevao "Ti kraljice moga srca", "Žal", " Dođi da ostarimo zajedno".

Dragi Domić i Mirjana Aleksić bili su prateći vokali. Tokom pesme "Neka je neka živi zivot svoj" jedna grupa mladića zapalila je baklju, ali ih je obezbeđenje ubrzo izvelo iz Arene.

Foto Kurir
Foto Kurir

"E ova pesma je za sve nas koji verujemo u ljubav", rekao je Šaban i otpevao pesmu "Verujem u ljubav".

Haris Džinovic imao je emotivne trenutke sa svojom suprugom Melinom koja ga je u loži naočigled svih prisutnih obasipala poljupcima.

Pred kraj koncerta Šabanu se na sceni pridružio prvo Haris Džinović sa kojim je otpevao pesmu "Sneg je opet Snežana".

Zatim im se pridružila Ana Bekuta koja je sa svojim kolegama otpevala "Đurđevdan". Razigrani trojac počeo je natpevavanje, a Ana je dominirala prvo na srpskom a onda i na romskom jeziku.

http://www.youtube.com/watch?v=PUo4b7o7Jl8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track