TROJKA NA SLAVLJU: Rada slavi rođendan s Milanom i Momirom!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica spaja bivšeg i sadašnjeg dečka

TROJKA NA SLAVLJU: Rada slavi rođendan s Milanom i Momirom!

Stars -
Manojlovićeva će u Požarevcu organizovati žurku, na kojoj će se pojaviti i Stanković i Gajić

Rada Manojlović će prirediti veliko slavlje 25. avgusta povodom 30. rođendana, a među gostima, kako saznajemo, biće njen sadašnji i bivši dečko - Momir Gajić i Milan Stanković.Organizaciju proslave u Požarevcu pevačica je prepustila sestri Maji, koja je pozvala njihove prijatelje iz detinjstva, kao i rodbinu. Na slavlju će biti i neke Radine kolege."Na večeru će biti pozvano stotinak ljudi. Rada nije rođendan slavila dve godine, pa je sestra Maja došla na ideju da za jubilarni 30. napravi veliki žurku. Zanimljivo je da će na feštu Manojlovićeva pozvati Milana, čemu se Momir nije protivio", kaže izvor Kurir Starsa blizak zvezdi „Granda“.

Prijatelji posle raskidaNaša saznanja potvrdila je i pevačica, koja je trenutno preokupirana privođenjem kraju snimanja novog albuma."Naravno da ću prijateljski pozvati Milana. Sve ružne stvari smo oprostili jedno drugom i više se toga i ne sećamo. Što se tiče kolega, ne znam još za rođendan, ali na promociju albuma ću i njega i njih sigurno pozvati. Biće tu dosta pevača", rekla nam je Rada Manojlović.

 Od raskida sa Manojlovićevom nema ozbiljnu vezu
Od raskida sa Manojlovićevom nema ozbiljnu vezu

Bili pet godina u veziPodsetimo, Rada i Milan su bili pet godina u vezi, a raskinuli su pre dve i po. Pevačica je bivšeg brzo zamenila Momirom, a Stanković od tada nije imao ozbiljnu vezu. Njih dvoje jedno izvesno vreme nisu komunicirali, ali su na kraju uspeli da prevaziđu sve nesuglasice. Milan je čak napisao Radi i pesmu za novi album.Inače, Rada je do sada skromno proslavljala rođendane, pa će sada prirediti feštu baš zato što je u pitanju trideseti. Pre dve godine svoj najlepši dan provela je u bolnici s lekarima jer je njena rođena sestra Maja operisala slepo crevo, dok je prošle bila poslovno u Crnoj Gori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track