TUKLI SE DO KRVI Era Ojdanić se hvali: Prebio sam Šabana kao vola!
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

Folker iz Meljaka tukao Šaulića stolicom u Sokobanji

TUKLI SE DO KRVI Era Ojdanić se hvali: Prebio sam Šabana kao vola!

Stars -

Pevač kaže da ga je kolega na rođendanu Zorice Brunclik provocirao i prvi napao, zbog čega je između njih dvojice pala krv

Šaban Šaulić i Era Ojdanić tukli su se do krvi, a za sve je kriv alkohol.Kako je Ojdanić ispričao za Kurir, s kolegom se pobio 1984, zbog čega dugo nisu razgovarali. On se prisetio njihove tuče, koja je do danas bila dobro čuvana tajna, nakon što se Šaulić umalo pobio s Bosancem na snimanju šoua „Zvezde Granda“.- Taj kurcšlus se desio u hotelu „Sunce“ u Sokobanji pre 32 godine. Dobio je Šaban dobro po glavi. Prebio sam ga ko vola, ali je i on mene udarao, i to pesnicom u glavu. Ja sam njega tukao stolicom - priseća se Era.Mrtvi pijaniOn navodi da su tada bili na turneji, a da je te večeri kad su se pobili Zorica Brunclik slavila rođendan.- Na proslavi je bila skoro cela estrada. Šaban je u to vreme mnogo pio, i to samo pivo. Te večeri sam i ja mnogo popio. Zorica je imala želju da joj svako od nas otpeva po jednu pesmu, a kad je došao red na mene, mrtav pijan Šaban je dobacio: „Ala ti, Ero, kenjaš, bogu plakati“. Odgovorio sam mu na prozivku. Rekao sam mu: „Ćuti ti s ratkapnom na glavi, nemoj da ti je skinem, da ti se smeju svi ljudi.“ To sam mu rekao jer je nosio periku. Bio je ćelav i zbog toga je imao komplekse - kaže Era i nastavlja:- Posle tih mojih reči video sam kako me gleda. Krenuo sam do toaleta, a on je pošao za mnom. U jednom momentu me je udario po faci, a meni je stolica bila pri ruci, pa sam je dohvatio i odalamio ga tako da je preleteo preko stolova. Leteo je on, letela je perika - priča Era i naglašava da se niko od kolega nije umešao da ih razdvoji.Sutradan se Ojdanić uplašio da ga Šaulić ne udavi.Davljenje- Ujutro smo svi krenuli na bazen. Prvi sam uskočio u vodu, a za mnom i Šaban. Ne znam dobro da plivam, pa sam se uplašio da me ne udavi. Posle cele te frke godinama nismo pričali i onda smo se sreli na nekom koncertu. Gleda on mene, gledam ja njega, pa mi kaže: „Koji smo mi, brate, ludaci. I eto, tako smo se mi izmirili i krenuli opet da pričamo - završava Era.Pozvali smo Šabana, ali je njegov broj telefona bio nedostupan.

ESTRADA PUNA BATINAŠA!Mnogo je estradnjaka koji su temperamentni, pa kad ne mogu da se razračunaju rečima, potežu pesnice, šamare, a nekada se dohvate i flaše. Nije mali broj tuča među kolegama, ali i koleginicama koji zbog žestokog fajta godinama ne pričaju.Vlado Georgiev potukao se sa menadžerom Sašom Dragićem u jednom luksuznom beogradskom hotelu zbog problema s autorskim pravima. Vlado je tada dobio ranu na glavi, a Dragić je završio na Urgentnom. Na generalnoj probi za „Grandov“ festival potukle su se Mina Kostić i Indi zbog Tike, s kojim su obe bile, Mina u braku, a Indi u vezi. Vesna Rivas često je bila akter nasilnih situacija, pa je, osim žestokog okršaja s Gocom Božinovskom na Farmi, ukrstila pesnice i s Mirom Škorić. I Marinko Rokvić imao je žute minute, pa se u tržnom centru „Piramida“ potukao s Ivanom Gavrilovićem. A o rijalitijima da i ne govorimo. Tamo se svakog dana neko pošiba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track