U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Bojana Rajić puši za dvoje!
Foto: Damir Dervišagić

Nemarna

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Bojana Rajić puši za dvoje!

Stars -
Bivša supruga golmana reprezentacije Srbije uhvaćena je u jednom beogradskom lokalu kako koristi lepo vreme i uživa na suncu, ali i u nikotinu.

Bojana Rajić, koja iz okončanog braka sa Vladimirom Stojkovićem (31) ima sina Lava, za nekoliko meseci trebalo bi da se porodi po drugi put, ali atraktivna mama ne odustaje od svog poroka.

Naime, kaže da ispijanje kafe ne može da zamisli bez cigareta. Iako se trudnicama pušenje nikako ne preporučuje, Bojana se tog pravila ne pridržava.

"Kada pušite u trudnoći, toksini iz duvana dospevaju u krvotok, koji je bebin jedini izvor kiseonika i hranljivih materija. Manjak kiseonika koji beba dobija može da ima veliki uticaj na bebin rast i razvoj. Pušenje tokom trudnoće udvostručuje šansu da se beba rodi pre vremena ili sa manjom telesnom težinom", objašnjavaju na sajtu specijalizovanom za bebe.

Bojana je informaciju da je trudna nedavno potvrdila, a otac njenog drugog deteta je Branislav Đurđević, direktor Elektromreže Srbije i predsednik Skupštine KK Zvezda.

Kako su mediji ranije pisali i kako je Vladimir Stojković sam tvrdio kada se razvodio od Rajićeve, ova veza traje još otkad su oboje bili u braku. Fudbaler je kao glavnog krivca za krah njihove bračne zajednice okrivio upravo Đurđevića, koji je bio i njegov dobar prijatelj i gost na svadbi.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track