UČESNICA MALDIVA PRIZNALA Jelena: Suprug me je ostavio zbog druge!

Otkrila da je razvedena

UČESNICA MALDIVA PRIZNALA Jelena: Suprug me je ostavio zbog druge!

Stars -
Makevićeva šokirala cimere iz rijalitija kad im je rekla da je bila udata za kolegu i da je u tom braku rodila dve ćerke

Jelena Makević, učesnica „Maldiva“, koja je osvojila simpatije gledalaca, otkrila je cimerima da je bila udata i da se razvela zbog suprugove prevare. Ovim priznanjem šokirala je prisutne jer nisu ni pomišljali da je ona bila u braku i da ima dve ćerke.- On je radio s tom nekom devojkom. Svaki dan ju je vozio kući, tako su se spetljali. Nakon toga smo odlučili da se razvedemo - ispričala je Jelena.Ona je više od tri nedelje skrivala od ostalih učesnika taj detalj iz svog života, ali je sada rešila da se u potpunosti otvori.- Jelena i on su se upoznali u Šapcu u prodavnici u kojoj su oboje radili. Odmah su napravili bebu. Svadba je bila na njeno punoletstvo, ali su brzo krenuli problemi. Svekrva je nije volela, a on je počeo da je vara. Majka Gordana joj je davala savete da ne bude s tim dečkom, ali je ona nije slušala. Bila je mlada i zaljubljena i tek nedavno su se i zvanično razveli - kaže naš izvor.Jelenin bivši suprug nije znao da ona ulazi u rijaliti „Maldivi“, pa se šokirao kada ju je video.(T. D.)

BESNA Milica mima Todorović ne želi da vidi Aleksu Rabrenovića ŠOKIRALO ME JE ŠTO JE MOJ BIVŠI STAVIO SILIKONE U GRUDIMilica Todorović Mima, nova učesnica rijalitija „Maldivi“, koja se takmičila i u „Zvezdama Granda“ i „Pinkovim zvezdama“, bila je u vezi s kolegom Aleksom Rabrenovićem, koji je nedavno stavio silikone u grudi. Njih dvoje su se upoznali tokom takmičenja na Pinku, a pre tri meseca su okončali vezu i sada više ne pričaju.- Dok je bio sa mnom, bio je normalan dečko, sad ne znam šta je s njim. Videla sam da je stavio silikone. Šokirana sam. Za ulazak u rijaliti imala sam uslov samo da ne puste tu silikonsku spodobu sa mnom jer ćemo se potući - rekla je Mima pred ulazak u „Maldive“, koji se emituju na TV Hepi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track