UKUĆANI GA RAZOTKRILI: Zmaj od Šipova jurio prostitutke po parku!

Iskoristio kratku pauzu od rijaliti programa

UKUĆANI GA RAZOTKRILI: Zmaj od Šipova jurio prostitutke po parku!

Stars -
Dajmond Kosti tvrdi da je Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova tražio uslige žena iz parka pored Ekonomskog fakulteta

Zmaj od Šipova je prilikom kratke pauze od rijalitija tražio usluge prostitutki, kako bi zadovoljio svoje potrebe. Uroš Ćertić i Jovana Tomić Matora su komentarisali kako je Zmaj odlepio za Vesnom Rivas, kao i da je ozbiljno shvatio ulogu prosidbe.

"Mislim da on laže da ima sva ona imanja i to. Žešće se primio. Konačno je posle 6 meseci poljubio nekoga, pa je odlepio", pričao je Uroš Matoroj, a onda se u njihov razgovor ubacila Dajomnd Kosti, koja je rekla kako je Zmaj skoro imao seks.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

"Ma bio je u onom parku, gde se traže k.rve, ne znam kako se zove to. Tamo je bio i platio je jednoj da ima seks sa njom. Tnam, rekao mi je", otkrila je Dajmond. Dok su oni komentarisali Zmajev ljubavni život, Ivana Elektra i Dušica Grabović su se dogovorale oko organizacije devojačke večeri.

"Molge bismo da zamolimo da nam dovedu stripera. Baš bi bilo strava. Eto ako neće da plate, možemo mi da isfinansiramo, samo da ga dovedu", rekla je Dušica, sa kojom se Ivana složila.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

Podsetimo, između Vesne i Zmaja su se rodile simpatije, a prethodnih dana se se ljubakali poput tinejdžera. Njihova priča je otišla korak dalje kada je Zmaj rešio da veri svoju rijaliti devojku.

(A. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track