UMALO DA UMRE: Darku Laziću pozlilo, završio u bolnici!
Foto: Dragan Kadić

Pevaču nije bilo dobro

UMALO DA UMRE: Darku Laziću pozlilo, završio u bolnici!

Stars -
Folker zadržan na privatnoj klinici nakon što mu je konstatovana hipertenzija, zbog čega se njegova supruga Ana Sević mnogo uznemirila

Darku Laziću je pre dve noći pozlilo, zbog čega ga je supruga Ana Sević odvezla u bolnicu, gde je zadržan nakon što je ustanovljeno da mu je pritisak 220.On je ostao celu noć radi detaljnog ispitivanja.Kad je pevač osetio da mu nije dobro, njegova žena se uplašila, ali je ostala pribrana i odvezla ga je kod doktora. Lekari su konstatovali da mu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog nezdravog načina života i preopterećenosti poslom. Zadržali su ga preko noći kako bi mu stabilizovali pritisak.Mora da se smiri- Darku je posle ukazane pomoći bolje, ali se i dalje nikom ne javlja na telefon. Želi da se odmori i zaboravi šta mu se desilo. Malo je falilo da se sruši na zemlju, prebledeo je u licu. Ana se uplašila jer ga nikad nije videla u takvom stanju. Na klinici su mu rekli da mora da povede računa o svom zdravlju, da smanji jelo i alkohol i preporučili su mu odmor - rekao je naš izvor.Lazićevi prijatelji kažu da je folker poslednjih mesec dana prebukiran nastupima i da su ga putovanja izmučila.- Njega je kad-tad morao stići umor. Nije stajao sa svirkama, jedva je uspevao da sastavi jedan dan s porodicom - kaže naš izvor i dodaje da je Darko u utorak bio na nastupu Ace Lukasa i da je mnogo popio.Udarao po viskiju- Lazić pre tri večeri nije radio, pa je iskoristio priliku da Sevićevu izvede u provod. Tu se preforsirao s viskijem, što je dodatno pogoršalo njegovo zdravstveno stanje - završava naš izvor.Pošto se Lazići juče nisu javljali na telefon, pozvali smo njegovu majku, koja nije ni znala da je njenom sinu pozlilo.- Ne znam da je Darko bio u bolnici. Šta mu se desilo? Pozvaću ga da vidim kako mu je. Darko nikada nije imao problema s pritiskom, verovatno je to posledica umora jer mnogo radi - rekla je Lazićeva.

GenetskiDARKOV OTAC IMA VISOK PRITISAKDarkov otac Milan Lazić je pre dve i po godine doživeo moždani udar i jedva se spasao u Zemunskoj bolnici. Pevač je bio u Crnoj Gori sa sadašnjom suprugom kad je saznao da mu je tata bolestan i odmah se vratio u Srbiju. On mu je dolazio u posetu svakog dana i maksimalno je bio posvećen njegovom oporavku. Stariji Lazić je od tada smršao više od 20 kilograma zbog povišenog pritiska, ali to Darko nije uzeo za primer, pa se nije bacio na dijetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track