UMALO TRAGIČNO ZAVRŠILA: Iva Štrljić se predozirala!
Foto: Youtube Printscreen

Nije mogla da podnese bolove

UMALO TRAGIČNO ZAVRŠILA: Iva Štrljić se predozirala!

Stars -
Glumica je imala nepodnošljive bolove, te je tako rešila da stvar uzme u svoje ruke, što je moglo kobno da se završi

Iva Štrljić je nakon jake glavobolje, popila preveliku dozu tableta, zbog čega umalo nije tragično završila. Glumica je dva dana trpela jake bolove a nakon što je popila tablete probudila se sa mučninom, posle čega se onesvestila.

"Glava me nesnosno bolela danima. Prvo sam nekako izdržala bez lekova, ali sam pogrešila. Tada sam počela da pijem tablete, i prvog dana sam odmah popila sedam", rekla je Iva.

Pošto joj je bilo muka ujutru, pomislila je da je trudna, ali se zapravo otrovala lekovima. Tada se onesvestila, ali kada se razbudila, uspela je da pozove svoju doktorku, posle čega je reagovala Hitna pomoć.

"Oni su brzo stigli i dali mi injekciju protiv migrene i bolovi su se smirili", priča Štrljićeva koja dodaje da je migrena poznata kod ambicionzih i užasno odgovornih ljudi, koji streme ka perfekciji.

"Redovno odlazim u teretanu, ne pušim, ne pijem, šetam nekoliko kilometara dnevno. Valjda ta moja potreba za konstantnim skladom i savršenstvom u svakom smislu mi izaziva užasavajući bol", objasnila je glumica za Stori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track