USKORO RIJALITI SVADBA: Ana i Dušan staju na ludi kamen. Već upoznao i taštu!
Foto: Fb Printsrkin

Romansa će biti krunicana brakom

USKORO RIJALITI SVADBA: Ana i Dušan staju na ludi kamen. Već upoznao i taštu!

Stars -
Da imaju ozbiljne namere jedno sa drugim potvrđuje fotografija koju je Kaličanin postavio na svom Fejsbuku

Ana Jezdimirović, izbačena u nedelju uveče iz rijalitija „Hotel Maldivi“, u kojem se smuvala sa glumcem Dušanom Kaličaninom, otkriva da će svoju romansu krunisati brakom."Dušan se najavio da dolazi kod mene sa roditeljima i s nestpljenjem ih čekam da stignu. Jako sam uzbuđena, jedva čekam da mu se posvetim u potpunosti. Volela bih da se udam za njega", otkriva Ana."Dušan mi, izgleda, sprema veliko iznenađenje. Svi znaju o čemu se radi, sem mene. Šuškaju, gledaju me, a ja ne mogu da dočekam da saznam o čemu je reč", rekla je vidno uzbuđena Ana, za koju je jača polovina očigledno spremila verenički prsten. Pošto se u rijalitiju dovodila u pitanje Dušanova seksualna orijentacija, Ana je te navode oštro demantovala.

"Meni je sve to smešno! Jasno je kao dan da on nema sklonosti ka muškarcima. Mi smo zaljubljeni, to se iz aviona vidi. Kad ima ovakvu ženu pored sebe, kako može da bude gej", pita Jezdimirovićeva dušebrižnike.

Dušanovo zdravstveno stanje primoralo ga je da napusti rijaliti, ali se Dušanovo stanje već znatno poboljšalo. "Bio mu povišen bilirubin i bio je pred kolapsom, ali je sada nakon primanja infuzija bolje", kaže Ana.

Da imaju ozbiljne namere jedno sa drugim potvrđuje fotografija koju je Kaličanin postavio na svom Fejsbuku. Igrom slučaja Dušanova mama našla se u prestonici, pa je glumac rešio da je upozna sa Aninom mamom.

"Na kafi sa mamama", napisao je glumac kao komentar uz postavljene fotografije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track