UZDRMALA SRBIJU HITOM PRE 5 GODINA: Evo kako danas živi ova pevačica
Foto: Instagram

Odrekla se karijere

UZDRMALA SRBIJU HITOM PRE 5 GODINA: Evo kako danas živi ova pevačica

Stars -
Natalie je 2009. godine sa Ognjenom Amidžićem snimila duetsku pesmu "Kiša je padala", a onda nestala bez traga

Natalija Šoša je 2006. godine odlučila da se preseli u Grčku, gde je započela manekensku karijeru, postala pobednica Playmate izbora 2007. godine i započela muzičku karijeru, a sve pod umetničkim imenom Natali Thanou.

Posle prvih koraka u šoubiznisu u Grčkoj, Natalie se vratila u Srbiju i 2009. godine sa Ognjenom Amidžićem snimila duetsku pesmu "Kiša je padala", koja je postala veliki hit u našoj zemlji, kao i u Grčkoj.

Ubrzo zatim joj se gubi svaki trag, bar kada su srpski mediji u pitanju. U međuvremenu, Natali se zaljubila, a samo šest meseci nakon što je započela ljubavnu vezu sa Dimitrisom Karelom je ostala u drugom stanju.

"U prvom momentu je to bio šok, ali i zadovoljstvo jer smo oboje to želeli. Sve se desilo sasvim slučajno u mom životu, mi smo pre trudnoće bili samo šest meseci zajedno, ali ja se osećam da sam pronašla svog čoveka i imaću dete sa njim", rekla je Natali grčkim medijima kada je saznala da je ostala u drugom stanju.

Atraktivna plavuša se porodila u maju mesecu ove godine i na svet donela sina Arisa. Pevačica putem društvenih mreža redovno objavljuje fotografije iz svog privatnog života, te su tako njeni pratioci mogli da vide kako izgleda u devetom mesecu trudnoće.

"Ovo je bilo najlepše iskustvo u mom životu. Veoma sam srećna. Sve je savršeno i porođaj je bio veoma lak", rekla je Natali ubrzo nakon porođaja.

Ona je takođe priznala i da ju je rođenje deteta promenilo."Ljubav prema detetu se ne može uporediti ni sa čim na svetu. Zaista je predivan osećaj biti majka", rekla je Natali za grčke medije.

U trudnoći se ugojila samo 12 kilograma, pa joj nije bilo potrebno mnogo vremena da povrati svoju devojačku liniju i već je počela da radi na novim projektima, ali najviše pažnje posvećuje svom sinu.

Kako nam uskoro predstoje novogodišnji praznici, Natali se pohvalila na društvenim mrežama kako su već okitili jelku.

http://www.youtube.com/watch?v=I9rFPMxg9FQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track