UŽELELI SE: Bojana Nikoli jede iz ruke
Foto: Aleksandar Jovanović

Rokvić uživa u hrani s verenicom

UŽELELI SE: Bojana Nikoli jede iz ruke

Stars -
Pevač je, noć uoči festivala Sunčane skale, dočekao manekenku iz Amerike i poveo je pravo u Crnu Goru

Nikola Rokvić, jedan od učesnika revijalnog dela festivala Sunčane skale, održanog 29. i 30. juna u Herceg Novom, na put u Crnu Goru poveo je verenicu Bojanu Barović, koja samo što je bila doputovala iz Amerike.Manekenka je prevalila kilometre samo zbog pevačevog 30. rođendana, koji su slavili nekoliko dana na romantičan način. Kako su se veoma uželeli jedno drugog, nisu gubili ni trenutka, pa su nežnosti razmenjivali na svakom koraku. Nikola je nastojao da što više ugodi svojoj lepšoj polovini, pa ju je s ljubavlju hranio na obali mora, dok mu je ona sa zadovoljstvom jela iz ruke. Umesto deserta, sve su na kraju začinili poljupcima.

Ne može da se obuzdaKNEZ SE CMAKAO S DEVOJKOMNenad Knežević Knez sve vreme je iza scene grlio i ljubio svoju devojku Tatjanu i nije mogao da se obuzda pred svetom, kao da se tek smuvao s njom. Pevač nije ni stigao da sluša kako njegove kolege pevaju jer je bio zauzet izlivima ljubavi prema svojoj partnerki. I pored silne ljubavi, njih dvoje tvrde da još ne razmišljaju ni o braku ni o deci.

DebitantiPAJTOSI PRVI PUT NA FESTIVALUMladi momci iz grupe Pajtosi, koji su nedavno snimili spot s Jelenom Kostov, prvi put su nastupili na nekom festivalu i odmah pobrali simpatije publike. Njihovu „Hit pesmu“ naročito su prihvatile devojke, koje su, osim njihovim živahnim ritmom, ostale oduševljene i njihovim izgledom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track