PRAVAC ŠTALA: Maja Nikolić i Bojan Tomović su prve sluge!
Foto: Printskrin

Rijaliti u Lisoviću

PRAVAC ŠTALA: Maja Nikolić i Bojan Tomović su prve sluge!

Stars -
Njegov zadatak, i zadatak ukućana večeras je da izabere prve sluge koje će ga slušati bez ijednoj pitanja

Zvezdan Anđić izabran je za prvog gazdu na Farmi 6.

Maja Nikolić i Bojan Tomović su prve sluge u ovoj sezoni rijalitija u Lisoviću. Bojan se sam prijavio, dok je Maja minimalno negodovala jer joj se dopada da spava u štali.

Tok emisije gledajte ovde:

21.06 Ognjen je rekao koja su pravila za biranje sluga. Gazda mora da ustane i da kaže ko su mu sluge i da to obrazloži.

"Hteo sam da stavim gospođicu pevačicu, jer me je nazvala vezirom. Maja je ženski sluga, a Bojan je muški sluga", rekao je Zvezdan.

"U štali ću spavati, jer sam navikla. Za mene je to mnogo bolje nego da spavam u sobi, da mi neko j.be majku, to mi se ne sviđa", rekla je Maja.

"Ovde si došla da mi iskopaš rupu. Ja sam častan, pošten i iskren. Od tebe nisam ni sanjao da ćeš se ovako ponašati... Ako ljudi kažu da sam loš čovek, neka me sad svi prebiju", rekao je Zvezdan, a Milić je rekao da ne sme da se raspravlja sa Majom, jer je to ispod časti.

"Zamolio bih sve moje Crnogorce i sve Farmere da mi daju štapiće", zamolio je Bojan.

Zvezdan je rekao da je hteo da stavi Bojanu za slugu jer ga je mnogo povredila, rekavši mu da je "vezir"... Bojana je pokušala da se opravda, ali nije uspela.

Bojan je pričao da su ga svi napali danas da najmanje radi, i da, ako ostane na Farmi, neće namerno raditi.

21.01 Gazda Zvezdan je seo za sto sa Ognjenom.

Bojan Tomović se odmah prijavio za slugu. "Trebalo je odmah da mi kažete da nisam dobrodošao ovde. Odmah su svi krenuli da me prozivaju da sam Crnogorac i da ne radim... Ja želim da budem sluga. Ceo dan je neka tenzija i meni se ovde ne dopada", rekao je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track