FARMA NOMINACIJE: 5 učesnika nominovano, pogledajte ko!

Borba

FARMA NOMINACIJE: 5 učesnika nominovano, pogledajte ko!

Stars -
Prvi put u areni će se boriti pet nominovanih učesnika, a samo jedan od njih će napustiti imanje

Farmeri su večeras glasali štapićima ko dobija mogućnost da napusti rijaliti. Oni su za prvog nominovanog iozabrali Maju Nikolić, dok su gledaoci glasali da peti nominovan bude Ivan Gavrilović.

Naime, ovonedeljni gazda je Radašin izabrao je da sluge budu Maja Nikolić i Miloš, pa su se oni i takmičili u broju štapića koje će dobitii.

Ove nedelje direktno je nominovano troje učesnika. Kristijan Golubović i Tijana Đuričić zbog incidenata koje su pravili na imanju, ali i Stanija Dobrojević jer nije izvršila zadat zadatak.

Tok emisije:

21:38 Peti takmičar koji će se nominovanim pridružiti u areni, onaj koji ima najmanje glasova publike je Ivan Gavrilović.

21:32 Glasanje je završeno, Maja Nikolić prva nominovana. Ona je dobila više štapića od Miloša.

21:21 Balerina je glasala i tom prilikom se izblamirala.

"Miloše, želim da ostaneš po svaku cenu", rekla je i njemu dala štapić. Tom prilikom iznenadila je sve ali kada je shvatila šta je uradila, rekla je da je ipak želela štapić da da Maji i da se tek probudila pa moraju da je shvate.

21:05 Na imanje je stigao Ognjen Amidžić koji je ukućanima podelio štapiće. Direktno nominovani nemaju pravo da glasaju. Gazda Radašin ide po imanju i skuplja ukućane jer neke od njih spavaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track