FARMA NOMINACIJE: Šabanoti i Bojan odlaze u izolaciju!

Rijaliti šou

FARMA NOMINACIJE: Šabanoti i Bojan odlaze u izolaciju!

Stars -
Farmeri davanjem štapića izabraće između Maje i Bojana, dok drugog nominovanog za izbacivanje bira publika SMS glasovima

Večeras su održane prve nominacije na imanju u Lisoviću. Farmeri su svoje štapiće dali crnogorskom pevau Bojanu Tomoviću, dok je publika svojim glasovima nominovala Šabanotija. Njih dvojica idu u izolaciju, gde će se spremati za kviz znanja za koje su se opredelili.

Podsetimo, prvi gazda u šestoj sezoni Farme Zvezdan Anđić izabrano je za svoje sluge Maju Nikolić i Bojana Tomovića, koji se sam prijavio. Za drugog nominovanog farmera glasala je publila SMS glasovima.

Podsetimo, crnogorski pevač je sve ukućane i gledaoce, kada je proglašen slugom, zamolio da njemu daju štapiće jer se ne oseća dobrodošlim na imanju i da bi voleo da napusti što pre rijaliti. "Zamolio bih sve moje Crnogorce i sve Farmere da mi daju štapiće", zamolio je Bojan. "Trebalo je odmah da mi kažete da nisam dobrodošao ovde. Odmah su svi krenuli da me prozivaju da sam Crnogorac i da ne radim..."

TOK EMISIJE

21.30 - "Ovo je neobično veče i uslediće mnogo iznenađenja. Na Farmu je ušla Zorica Marković.

21. 20 - Ognjen je zamolio da ustanu Suzana, Rade, Šabanoti, Jelena, Nela i Radašin. Nela i Radašin su sigurni i oni ostaju. Jelena i Suzana su sigurni. Drugi nominovani je Šabanoti.

"Napravio sam dugu medijsku pauzu, ljudi me nisu mogli upoznati. Ako bi ostao podrudio bi se da me bolje upoznaju", rekao je Šabanoti Odabrao je kviz znanja.

21.16 - Bojan je zamolio svoje glasače da ne glasaju za njega nego ako žele da glasaju da SMS pošalju za bolesnu decu.

21.10 - Stanija je svoj štapić dala Maji. "Vređaš ljude, pogotovo što me je zamolila da se držimo zajedno, a ona je prva napala", rekla Stanija. Nela je rekla da je Maja dobar igrač i fenomenalna je. "Boki me je kroz suze molio da mu dam štapić", rekla je Nela. "Ovo je vređanje inteligencije", rekao je Milić i štapić dao Maji. "Nemam inteligenciju, ali imam sifilis", odgovorio je Milić Maji.

21.03 - Već prvi farmeri su dali svoje štapiće Bojanu. Svi su rekli da im je pevač drag dečko, ali da želi da ide kući i da će mu ispuniti želju. Novica nije dao svoj štapić Bojanu. Lepomir je dao svoj štapić Maji. "Širi negativnu energiju", rekao je Lepomir. "Red je da Maja ode u penziju", rekao je Šabanoti.

I Kristijan je svoj štapić ipak dao Maji. "Ne slažem se da Bojan izađe odavde. Maja je interesantnija od tebe, ali si ti bolji čovek. Tebe više cenim kao čoveka, a ona mi je draga. Maja nije loša. Nisam rekao da si psihički bolesnik", rekao je Kristijan.

21.00 - Ognjen Amidžić je na imanju u Lisoviće i obavestio farmere pravila. Bojan je još jednom zamolio da im svima daju štapić. "U izolaciju se neću preseliti jer ne mogu da vucaram pravila i spavaću u štali. Jer je u štali bana", rekao je Bojan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track