FARMA NOMINACIJE: Lepomir, Suzana i Nela idu u izolaciju!
Foto: Printskrin

Ko ide u izolaciju

FARMA NOMINACIJE: Lepomir, Suzana i Nela idu u izolaciju!

Stars -
Prvi put desilo se da dve takmičarke imaju isti broj glasova, pa pevačica i Milićeva žena idu obe u izolaciju

Lepomir je dobio najviše štapića, dok su Suzana i Nela imale isti broj glasova i svo troje idu u izolaciju.

Podsetimo, gazdarica Stanija Dobrojević za sluge je izabrala Bojanu Stamenov i Lepomira Bakića.

Lepomir je rekao da je očekivao nominaciju, i da će se potruditi da obezbedi život na Farmi podnošljivijim. Bojana je tokom nedelje imala zadatak da ne sme da kuva, a to joj nije palo teško jer je bila sluga.

Tok emisije gledajte ovde.

21.38 Lepomir je dobio najviše štapića, dok su Suzana i Nela imale isti broj glasova i svo troje idu u izolaciju.

"Meni ovo nije strano... možda ću iz dosade učiti", rekla je Nela, dok je Suzana rekla da joj ne pada na pamet da uči-

21.27 Jelena Krunić želela je da se izvini roditeljima još jednom i da im poruči da je sve šou i da oni nju poznaju. Aca Živanović je želeo da pozdravi svoje roditelje i poručio je Jeleni da ne bi trebalo da se nervira oko dešavanja na imanju.

21.13 Lepomir je želeo da se obrati svima.

"Nažalost, bio sam prinuđen da budem ovde sa određenim sklopovima ljudi koji šalju pogrešne poruke ljudima, kreiraju javno mnjenje. Neki su došli da se peru od dela koja su uradili, drugi oživljavaju karijere, treći fotkaju guzi.e... Ja ne mogu da budem ovde jer je ovo blud i nemoral. Ovde se veličaju i klinci uče da bi trebalo da budu robijaši, kako da se krade, pljačka.. kako da budu dileri droge.. Ja molim celu publiku i sve ljude koji me pošutuju, da ne glasaju za mene", poručio je Lepomir u dahu.

"Poruku koju ste namenil meni, pošaljite u humanitarne svrhe. Meni ne treba novac, a njima je preko potreban", rekao je Bakić.

Bojana je samo želela da pozdravi svog bratanca. "Produkcija zna moje zdravstveno stanje i nadam se da će imati sluha za to i ubrzo me ispratiti sa ove Farme".

21.07 Većina Farmera dala je štapić Lepomiru Bakiću.

Kristijan je naveo da je razlog što je dao Lepomiru štapić, jer želi da vidi kako je njemu bilo, greškom Bakićevih kolega policajaca.

Ćak je i Rade, Lepomirov prijatelj, dao njemu štapić. "Znam da želi da ide kući, kao i da će se vratiti", rekao je Lazić, a njemu se pridružila i Gabrijela.

Maja je takođe iznenadila time što je Bojani dala štapić.

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track