PAROVI IZBACIVANJE: Odlukom glasača, Goran napustio takmičenje!

Rijaliti

PAROVI IZBACIVANJE: Odlukom glasača, Goran napustio takmičenje!

Stars -
Pet ukućana se bori da osvoji najveći broj glasova publike kako bi ostao u vili da se bori za glavnu nagradu

Održana je još jedna emisija rijalitija "Parovi" u kojoj je takmičenje napustio Goran Ranković i izgubio mogućnost da osvoji glavnu nagradu.

Ove nedelje, nominovani su bili Ružica, Jelena, Atina Ferari, Goran i Nenad Marinković Gastoz a publika je svojim glasovima donela konačnu odluku.

01:52 Ukućani su sa nestrpljenjem čekali odluku produkcije da odluči da li još neko napušta takmičenje. Pošto je posle Gorana najmanje glasova imala Ružica, ona je sledeća za izbacivanje. Sve to vreme, Jovana je neprestano plakala.

Međutim, produkcija je odlučila da osim Gorana niko više ne napusti takmičenje.

01:14 Nikolas oduševljen time što su Ružica i Tijana priznale da su biseksualnog opredeljenja. Međutim, smatra da Jovana ne sme to da prizna. Ona ga je demantovala i rekla da njen izgled nema nikakve veze sa njenim opredeljenjem.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

01:11 Jasna misli da je Gastoz veliki džentlmen. Međutim, Toma je pitao devojke da li je i prema njima bio fin, ali one su odgovorile da jeste prvih 7 dana i da se posle toga pokaže u pravom svetlu.

00:25 Na četvrtom mestu našla se Ružica dok je na poslednjem mestu Goran.

00:17 Na trećem mestu našao se Gastoz.

00:06 Odmah posle Jelene po broju glasova našla se Atina Ferari koja je počela da plače jer se nadala da će da ispadne.

"Pozvala sam publiku da glasaju za Atinu da bi se još malo mučila ovde", rekla je Jelena.

"Ja bih se zahvalila svima koji su glasali za mene, ali očigledno me niko ne sluša. Želim da izađem, želim da vidim svoju majku jer je iz noći u noć sve više sanjam", rekla je Atina.

23:47 Najveći broj glasova (25,1 odsto) dobila je Jelena Golubović.

23:28 Ružica ipak oprostila. Matora i ona se izgrlile i pomirile. Mnogi su srećni zbog njih, ali i na njihovim licima se može videti da im je mnogo lakše.

23:22 Ružica je želela da objasni da su ona i Jovana bile samo prijatelji i da nisu ni u kakvoj emotivnoj vezi.

"Evo reći ću da Jovana nije moj tip i da sa njom nikad ne bih bila. Uostalom, vidite kakva je Tijana i Nataša, sa njima sam bila. Kada sam bila sa Tijanom nije imala silikone i bila je mnogo lepša. Jovana treba da smrša, ja sam joj to sto puta rekla, i do tada neće biti lepa", rekla je Ružica.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

23:08 Matora čita naglas pismo koje je napisala Ružici. Međutim, u jednom trenutku je zastala jer nije znala da pročita svoj rukopis. Ta situacija je zasmejala sve ukućane.

22:33 Jasna je otkrila da je opasna devojka te da je istukla neke muškarce. Jednog zato što je slučajno zakačio a o drugima nije htela da priča. Kako kaže, devojke ne bije jer je to slabiji pol pa ne želi da im se ništa dogodi.

21:45 "Ne bih rekla da ćemo se pomiriti. Zaklela sam se u Boga i neću to da prekršim. Pričala sam dva meseca, savetovala je i ništa me nije poslušala. Da jeste bilo bi bolje. Pričala sam, prelazila preko njenih gluposti i više neću da se družim sa njom", rekla je Ružica i dodala:

"Dobila sam pismo od nje, ali samo bih rekla da zbog toga neće popustiti. Rekla je da pije tablete za smirenje, ali ni to joj ne verujem jer vidim da uopšte nije smirena.

"Nisam imala drugi način da joj se obratim osim pismom", rekla je Jovana koja je, može se primetiti, u teškom stanju zbog ove svađe.

21:33 Maca napada Gastoza.

"Od kada je ušao Aleksandar političar, on je pao u senku. Krivo mu je što nije veliki zavodnik više i sad se samo dere. Od kako je ušao u kuću, Gastoz je shvatio da više nije popularan, nervozan je i ljubomoran je. Hoće da me ismejava i tako pokušava da ostane u kući, ali neće mu uspeti", rekla je Maca.

21:13 Produkcija je obavestila da je Gastoz kažnjen sa 200 evra zbog nepoštovanja emisije i gledalaca.

20:57 Ukućani, kao i uvek napadaju Jelenu. Jedan od novijih ukućana, Nikola već ima velike probleme sa Jelenom, ali i sa njenim glasačima.

"Tvoji glasači su isti kao ti. Ti si ruina, razumeš li? To je najveći problem."

"Predloži u skupštini Nikola, kako da pomognu meni i takvim ljudima, predloži pa da vidimo", rekla je Jelena

20:48 Atina Ferari otkriva da joj je danas veoma srećan dan i da se nada da ispada. U njene reči se upetljala i Jelena Golubović i onda su počele da se raspravljaju. Atina je pokušavala da je ućutka, ali kao i uvek, Jelena nije popuštala.

20:38 Jasna je sinoć ušla u vilu i nakon jedne noći ima samo lepe komentare.

"Nisam lepo spavala jer sam promenila kuću, krevet. Ne osećam se da sam nešto izolovana jer ja sam uvek u svom svetu. Svi ukućani su super, prihvatili su me lepo", rekla je Jasna i dok je Gastoz dodavao komentare, kroz smeh mu je zapretila: "Ti ćuti, sahraniću te.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track