PAROVI IZBACIVANJE: Bora i Lepa izbačeni iz vile, ali to krije jednu tajnu

Rijaliti

PAROVI IZBACIVANJE: Bora i Lepa izbačeni iz vile, ali to krije jednu tajnu

Stars -
Nakon nominacija, neko od osam takmičara večeras će da napusti ostale ukućane

Počela je još jedna emisija rijalitija "Parovi" u kojoj će neko od takmičara napustiti takmičenje i izgubiti mogućnost da osvoji glavnu nagradu.

Ove nedelje su nominovani Tijana, Jelena, Lepa, Bora, Gastoz, Toma, Ivan i Mimi Oro.

Ukućani su nominovali Tijanu i Jelenu Golubović, dok je publika glasala za Lepu Lukić, Ivana Marinković, Tomu Panters, Boru Draljaču i Gastoz! Gledaoci su najviše nominacija dali Gastozu, a najmanje je dobila Lepa Lukić!

Produkcija je odlučila da nominuje još jednog učesnika i to Mimi Oro!

23:38 "Lepa, Boro, nadam se da ste već shvatili. Sve je bilo namešteno, to su bile lažne nominacije. Vi ste sada u drugom rijalitiju, u Zmajevom gnezdu ste sada. Publika uopšte nije glasala, naš cilj je da vam dovedemo ovde, a mnogi će biti šokirani kada vas vratimo. Neki plaču a neki su srećni", rekla je voditeljka.

"Ja hoću da izađem, ja imam ugovor sa produkcijom da izađem. Niste trebali na ovaj način to da mi uradite, nije u redu, trebali ste mi reći. Krivo mi je što ste me tako izveli i sad treba da slušam svašta o sebi dok gledam ove u kući", govori Lepa kroz suze, ali je voditeljka tešii govori da gledaoci i dalje prate njih samo što su oni povlašćeni u ovom trenutku.

23:27 Bora Drljača i Lepa Lukić su izbačeni ali ih je produkcija dovela kod Zmaja od Šipova i njegovih žena.

Susret Zmaja i ovih dvoje ukućana je bio veliko iznenađenje jer ukućani ne znaju gde se Zmaj nalazi.

23:10 Na šestom mestu našao se Bora Drljača, dok je poslednje mesto osvojila Lepa Lukić.

"Ništa Lepa, za mene su pisali peticiju da me izvade, verovatno je to", rekla je Lepa.

22:32 Na prvom mestu tabele, sa najvećim brojem glasova gledalaca je Jelena Golubović.

"Sedam nedelja sam nominovana i ponovo sam dokazala da imam glasače. Hvala vam puno, ljubim vas sve i ljubim moje kući", govorila je Golubovićka kroz osmeh.

Na drugom mestu je Toma Blek Panters, dok je na trećem mestu Gastoz. Ivan Marinković se našao na četvrtom mestu.

Na petom mestu našla se Tijana Ajfon.

"Krivo mi je jer Mimi može da ispadne. Ne foliram se, ona mi je najbolja drugarica ovde", rekla je Tijana kroz suze.

Šesto mesto osvojila je Mimi Oro.

22:29 Nakon što je produkcija pustila profil Ivana Marinkovića, Mimi Oro je priznala da će joj biti teško ako on ispada i da joj se on mnogo sviđa. Rekla je i da su mnogi momci bili u njenom krevetu, ali da je sa Ivanom posebno.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

22:20 Ukućani su pogledali i Tomin profil.

"Sviđa mi se što je predstavljen kao pravi čovek i domaćin. Naučila sam mnogo od njega, kad dođem kući sigurno ću svojima skuvati nešto. Iskreno se nadam da on neće izaći", rekla je Tijana.

"Hvala dete, i ti si dobra", odgovorio je Toma i rekao da mu je mnogo drago što je mlade naučio nečemu.

"Tomo, ako izađeš ostavi one ranisane, kiselina me već uhvatila", rekao je Marko.

21:54 Ivan Marinković nije prestao da proziva Macu Diskreciju, ali ona je znala kako da mu odgovori.

"Ja sam sa 20 godina ušla u rijaliti, a ti si ušao zahvaljujući Goci", rekla je Maca.

"Ja sam, draga moja, u tvojim godinama već bio u ozbiljnoj vezi i imao dete. Zato ćuti", rekao je Ivan a Maca je dodala:

"Da, da, moraš da uđeš u rijaliti jer nemaš pare da plaćaš alimentaciju"

21:48 Sledeća nominovana ukućanka čiji profil su prikazali je Tijana Ajfon.

"Šta će njeni roditelji da misle o ovome? Čist nemoral! Ali šta se očekuje o tome što se devojka probila jer se skinula gola? Nadam se da će njeni roditelji biti ponosni na nju. Toliko", rekla je Maca, a onda su svi skočili i rekli da ona nema pravo da priča tako.

"Hajde da dižeš noge pod jorganom, ali da dižeš onako, to je strašno. Da je pod jorganom pa i u redu", nastavila je Maca.

21:38 Sledeći profil je profil Gastoza.

Nakon što su ga ukućani videli, Matora kaže da bi volela da on ispadne.

Na profilu se vidi i kada je Gastoz ušao sa punim šakama pene, što je stavio Maci na glavu, na šta je ona rekla da je mogla dobiti upalu mozga.

"Tebi mogu da upadnu gaće u guzu samu, da bi dobila upalu mozga treba prvo da ga imaš", rekao je Gastoz.

Voditeljka je pitala Macu da li misli da se on zaljubio u nju, ali ona nije imala lepe reči za njega.

"On prvo mora da ima karakter da bi se zaljubio u nekog. Ne zna on to, on samo ide od jedne do druge", rekla je ona i dodaje da trenutno sedi pored njega jer nije bilo nigde mesta.

21:33 Toma je u poslednje vreme veoma tužan, što su primetili svi ukućani. On se nada da će on večeras ispasti.

"U poslednje vreme sam tužan jer sam se smorio i što nisam sa svojim unukom tamo. Ja sam emotivan čovek i puno mi znači porodica" govori Toma kom zamalo suze nisu krenule.

"Ma, nema sile Tomo da izađeš. Stvarno si vredan čovek i zanimljiv, nema šanse", govori Matora.

"Ne bi bilo logično da Toma izađe. Ako on ode, nećemo imati šta da jedemo. Šalim se, on nam pravi najbolju hranu kada imamo te zadatke", rekla je Ružica.

21:23 Dok su prikazivali Lepin profil, pokazali su scenu i kada je Lepa Lukić zakačila i pala.

Ta scena je Vuka zasmejala toliko da je počeo da plače.

"To nam je tu crna tačka, nekoliko nas je imalo problem na tom mestu. Moramo zvati popa da osvešta", rekao je Marko i dodao da bi najviše voleo da vidi Tomin pad i kako se odbija o svoj stomak.

21:17 Jelena tvrdi da ako Bora ispadne to će biti zbog njenog cveća, ali Bora ne misli tako.

"Ja ne mogu da ispadnem jer imam armiju glasača. Ja sam ovde omiljeni i najinteresantniji", rekao je Bora sa čime je Jelena počela da se sprda.

"Voleo bih i da ostanu ove lepe devojke, da ih gledamo", dodao je Bora.

20:59 "Tijana, Gastoz, Ivan, Mimi, to je od onih koji imaju najmanje glasova", rekla je Matora, ali nije mogla da predvidi za drugu četvorku koja je osvojila najviše glasova.

"Mislim da je Jelena pa onda Toma, Lepa, Bora, Mimi, Ivan, Gastoz i ja. To je moje mišljenje. Sigurna sam da su Jelena i Toma na prvom mestu", rekla je Tijana.

"Ja ne mislim. ceo dan su mi emocije uzburkane i imam nekako čudan osećaj u stomaku. Mogu da kažem moje želje i osećaj i mislim da je na prvom mestu Lepa, Gastoz, Toma, Jelena, Bora, Ivan, Tijana i Mimi. Imam osećaj da je na zadnjem mestu a njen odlazak bi me najviše povredio"

20:52 Prvi presek glasova napravljen.

Ovo su rezultati prvih četvoro

Dok su ovoliko glasova osvojili drugih četvoro

20:48 "Ranije je bilo oglasa za brak i bilo je tu mnogo uspešnih brakova. Danas je sve propalo zbog tog interneta. Sada vode ljubav na daljinu, on joj kaže da se skine i ona se skine. I eto, điđi minđi", govori Toma.

20:31 "Da li je Gastoz žrtva Mace i Tijane", pitala je voditeljka Ivana koji je odmah odgovorio da jeste i dodao:

"Ali su se malo prevarile, on je njih iskoristio", govorio je a onda je nastala svađa sa Macom.

"Svako ima svoj dućan. Ja nisam ni maloletna ni nevina, ako želim muškarca, želim. Nemoj da me diraš, neću da te diram. Mene ako diraš naj**ao si, naći ću te gde god da se sakriješ. Ja ako ću da mu dam, to nije tvoj problem. Brini se ti sam o sebi. Ti nisi nikog iskoristi, čak ni Mimi Oro", govorila je Diskrecija.

"Prostitutke su za iskorišćavanje, ja žene nikad ne bih iskoristio", branio se Ivan.

20:26 Ivan Marinković tvrdi da je nakon nedelju dana Tijana Ajfon promenila mišljenje. Ako je već rekla da neće spavati sa Gaztozom, onda neka tako bude.

"On je mene i sinoć zvao, ja nisam htele", rekla je Tijana i dodala da Ivan nema pravo da priča o njoj jer nije od prvog dana sa njom.

Dok je to govorila Gastoz je prevrtao očima i govorio da je Tijana zaljubljena u njega.

"Da smo napolju, ja se nikad ne bih ni upoznala sa njim", rekla je ona a onda promenila priču i rekla da bi se upoznala ali da ne bi bila sa njim u vezi.

20:22 Na pitanje voditeljke da li je rešen sukob između Lepe Lukić i Mimi Oro, Lepa tvrdi da do sukoba nije ni došlo, da je sve to normalno.

"Ja nisam ništa loše mislila, krivo mi je bilo što me prekidala i dala mi ružne uvrede. Mene je to pogodilo, ali ja ne tražim izvinjenje od nje. Ona je za mene kraljica i to je to", rekla je Mimi.

20:04 Nije mi svejedno što sam nominovana. Sve osim prvog i drugog mesta je za mene poražavajuće. Jedino bih podnela da je Toma iznad mene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track