PINKOVE ZVEZDE: Ovih 10 takmičara ide u finale!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE: Ovih 10 takmičara ide u finale!

Stars -
Iako su takmičari dali sve od sebe kako bi prošli u naredni krug, nekima to i nije pošlo za rukom

Deseto veče trećeg kruga najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji "Pinkove zvezde" predstavilo je najbolje i najtalentovanije takmičare. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjulo pet grupa po 4 pevača koji su se međusobno nadmetali

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.

Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Tok emisije:

Finalni ObračunNikola Nikolić i Predrag Uskoković – Ovaj život nije laž – Dalje ide Nikola NikolićTeodora Toković i Jelena Vukojević – Znaj da znam – Dalje ide Teodora TokovićDenis Ibrahimović i Nemanja Maksimović – Merak mi je – Dalje ide Nemanja MaksimovićDejvid Stojkov i Aleksandar Ljubičić – Ne klepeći nanulama – Dalje ide Dejvid StojkovTijana Cogoljević i Tijana Avramović – Polje jagoda – Dalje ide Tijana Cogoljević

Direktno dalje ide Renata Lovasova. U baraž su se našle Tijana Cogoljević i Tijana Avramović, dok je Andrijana Stojanović ispala

Andrijana Stojanović – Ceo svet je mojU prvim delovima pesme toliko emotivno, toplo, a tačno. U drugim delovima pesme, toliko energično a tačno, odlično, svaka čast, rekao je Miroslav. Ja nisam oduševljena. Po meni to uopšte nije bilo tačno. Imalo je takvih nepreciznosti. I u redu je. Glas je moćan, emocija je tu, ali je po meni to bilo jako neprecizno, odsečno je rekla Marina. Što si ljuta, bre? Upitala je Ceca. Ljuta kao papričica, primetila je ona. Meni se ovo jako sviđa. Baš si bila slatka i super si pevala, pohvalila je Ceca takmičarku. U prvom delu pesme si bila precizna, tačna, zlato moje, rekla je Ceca. Nije bila tačna ni u prvom, ni u drugom delu, rekla je Marina. Ma koliko to suludo zvučalo, dobacio je Bora. On se složio sa Marinom.

Tijana Avramović – Strah od ljubaviOdličan odabir pesme. Samo jedan mali falšić, taj strah od ljubavi, taj ton nije pogađala. Ona je to toliko slatko i lepo otpevala. Sa 17 si već formirana kao pevač, i stvarno ti želim mnogo sreće jer si izuzetno kvalitetan materijal. Svaka čast, odala joj je priznanje Ceca. Ako budeš odlučila da se zaputiš ovim nesigurnim zanatom kao definitivnim uhlebljenjem životnim, imaš stvarno velike šanse, ocenio je Miroslav. Puno energije, puno emocije, čvrsto pevanje, a na momente nežno, što se i traži kod umetnika. Mislim da je i taj mali kvrc, potpuno nebitan. Ovakvo pevanje u komadu otpevati tako dobro intonativno i tačno, malo je poteško. Ti si je donela na svoj način, vrlo originalno, rekao je Haris.

Renata Lovasova – Oko moje sanjivoNe znam zašto tema kada odlično pevaš, rekao je Haris. Ta trema nije učinila ništa. Sjajno pevaš, to je evidentno, siguran je bio on. Veruj mi da ta trema ništa nije uticala na kvalitet tvoje interpretacije, koja je, po meni, odlična. Ne postoji iznenađenje. Ona je uvek bila stabilna, zrelo peva, iskusno peva. Ovo nije iznenađenje, već samo još jedno njeno izdanje. Ovo je, pre svega, bila pametno izabrana pesma, dodao je Bora.

Tijana Cogoljević – LučeS obzirom koliko skokova ima ovde u interpretaciji, teška je pesma za interpretaciju. Koliko sam ja čuo, ti si se odlično izborila sa ovim. Bila si tonski tačna i vrlo korektna interpretacija, rekao je Miroslav. Slažem se apsolutno da je previsoko. Nema potrebe za tolikom visinom. Ti je imaš, pa imaš, ali se ne mora maksimalno ekspolatisati. Lepše bi bilo da je bar pola tona niže, ali da je bilo tačno i da ti umeš pevati, to stoji, dodao je Haris. Meni ne smetaju te njene visine, ja sam celog života bila drugi alt. Kada čujem da neko peva tako visoko i drži intonaciju i ima volumen glasa... ja sam uživala kako ti pevaš, priznala je Ceca.

Direktno dalje ide Pavle Dejanić. U baražu će se takmičiti Dejvid Stojkov i Aleksandar Ljubičić, dok je Ajdar ispao iz takmičenja

Aleksandar Ljubičić – Bolje da sam druge ljubioRock and roll vlada ovom grupom, primetio je Milan. Vrlo neobična boja, ali je bilo toliko tonski neprecizno, rekao je Miroslav. Kako je pesma odmicala, tebi se glas umarao, i jedino je ovaj vrisak na kraju bio fenomenalan, rekao je Bora. Odlično pevaš, znam ja tebe. Pevao si nam „Kristinu“ od Čole, naježili smo se svi. Što se mene tiče, ti od mene uvek imaš desetku, rekla je ona. Jedan vrlo upečatljiv, jak, rokerski tenor, ali mislim da ti je ovo ponavljanje refrena upravo uslovilo da ti padne koncetracija i tonalitet. Prvo što je to jako visoko, a to iziskuje veliki napor, a imao si pet šest puta to ponavljanje, rekao je Haris.

Ajdar Bakterović – Da li znašMarina i Haris su se spustili jer im je vrućina. Primetili su da je utisak drugačiji nego kada su „na visini“. Čini mi se da si imao boljih izdanja. Pomalo nervozno i napeto, rekla je Marina. Ja znam, Boro, za Dejvidova bolja izdanja... započeo je Miroslav, ne znajući ime takmičara. Ajdar se zove dečko, objasnio mu je Milan, koji je ubrzo došao u situaciju da sebe ispravi rekavši da se takmičar zove Ajdar Ibrahimović. Kada ga je Ajdar ispravio, Milan je zahtevao od Ajdara da ga udari. Slažem se sa kolegom Miroslavom. Nije bilo sjajno, priznao je Haris. Znamo bolja izdanja, a da li je kriv odabir pesme ne znam. Bilo je plitko, nije bilo raspevano. Kao da si sabio tonove, stisnuo glas, malo je bilo plitko, primetio je Haris.

Pavle Dejanić – Ko te ljubi dok sam ja na stražiAplauz žirija, stojeće ovacije publike. Aplauz je trajao dugo po završetku pesme. Šta da kažem, ne samo da je sjajan pevač, nego je i sjajno izabrao pesmu, rekao je Bora. Svaka čast Pavle, ti si to doneo na svoj način, sa mnogo više energije nego što je ja pevam. Svaka ti čast, odao mu je priznanje Bora Čorba. Tebi je Pavle rock and roll u krvi. To se čuje, oseća i treba da bude tako. Jednostavno, formiran si i bilo je fenomenalno, hvalila ga je Marina. Ja sam te bez daha gledala, pun si energije, imaš pozitivnu agresiju koja je pitka, rekla je Ceca.

Dejvid Stojkov – Žena za sva vremenaOn je moj omiljeni pevač i on je strašan pevač. Nije trema. Pogledaj tu transformaciju od nesigurnog dečka, do ovog elegantnog mladića u odelu, da bi sada otpevao jedan šlager koji mu ne leži. Nalaziš se u grupi smrti i ja se iskreno nadam da ćeš proći dalje, hrabrio ga je Bora. Sjajan pevač, lepo izgledaš, umiljat si, lepa pojava, ali su i ova trojica koja stoje iza tebe fenomenalni pevači i ja ne znam šta ćemo da radimo, priznala je Ceca.

Direktno dalje ide Aldin Avdijaj, dok su se u baražu našli Nemanja Maksimović i Denis Ibrahimović. Nikola Đokić je napustio takmičenje

Nemanja Maksimović – JedinaDa smo znali da će toliko ljudi pevati Čolića, trebali bi da ga dovedemo u emisiju. Nemanja, promukao si, rekao mu je Bora. Spuštena mu je matrica i ta opasnost spuštene matrice, donosi da nema uzbudljivosti u refrenu. Ti si se borio kao lav, svaka čast na uloženom trudu, čestitao mu je Bora. Znam ja kako on peva, em je momčina, ima raskošan glas, ali umorno ti je grlo. I prošli put si se provukao kroz iglene uši, grdila ga je Ceca. A, reci mi, popije li se nešto subotom naveče? – Pa popije se malo, priznao je Nemanja. – I ostane se do kasno? Da znaš pevati, tu nema dileme. I da je moćan glas i sve to stoji, dodao je Haris. Prvo, ja nikada nisam razumeo ljude koji piju, našalio se Miroslav. Ako se provučeš u peti krug, narediću mom prijatelju Miru Gaji, vlasniku pekare na Ubu, da te zatvori nedelju dana pred nastup ovde. Nemoj da si neozbiljan, stvarno si dobar pevač, ali nisi imao veče, grdio ga je i Miroslav.

Denis Ibrahimović – Korak do snaIli ti je malo napukao glas, ili ti je matrica visoka, primetio je Miroslav. Bez obzira na to, ova pesma koju si pevao ti, i koju je pevao Aldin. Vidiš, ova količina trilera i na ovakvim mestima, meni se mnogo više sviđa, nego ona koju koristi Aldin. Da ti matrica nije visoka, i da ti glas nije napukao, od mene bi dobio jako visoku ocenu, rekao je Miroslav. Čuje se da ti je matrica visoka, ali si fenomenalan pevač, rekla je Ceca. Ja, pre svega, mislim da ti je umoran glas. Da dobro pevaš i da umeš da pevaš, ne može niko da ti kaže da ne znaš, rekao je Haris.

Aldin Avdijaj – Kraljice moga srcaJa sam mislio „otvori mi svoja vrata“ da je jodl koji je jako teško otpevati da je slučajan, ali si ga četiri ili šest puta ponovio. Ovaj način pevanja je tvoj, ne liči ni na Šabana, ni na Darka Lazića, ovde liči na sebe, oduševljen je bio Haris. Ovo je jedinstveno, a ti si car trilera. Pazi kada ti ja to kažem, odao je priznanje Aldinu, Bora. Da li ste vi čuli da neki crnogorac bolje peva i bolje trileriše od njega? Upitala je Ceca kolege. Eto, i crnogorci su se promenili.

Nikola Đokić – Drska ženo plavaJesi tražio plavušu, evo ti plavuša, poručio mu je Milan, dok je Miroslav branio rečima da je Nikola sve vreme „gledao u njegovu Cvetu“. Srce, pa ti si meni uvek sladak i simpatičan. Fina je bila energija, i šteta što nisi bio malo precizniji sa tonalitetom, rekla je Marina. Ama, nemojte trčati po bini dok pevate. Što trčite džabe po bini? Neka trči Madona, ona peva na plejbek. Trči Britni Spirs, i ona peva na plejbek, da je čujete kako peva uživo, zatvorili bi je. Dobila bi mesec dana zatvora, oštar je bio Haris. Ja nikada nisam radio sa ovom Britni Špiritus, i sa ovom Madonom, ne znam kako one to rade, a ti si meni to uradio jako simpatično, jako slatko i jako dobro, branio ga je Miroslav.

Direktno dalje ide Lejla Zahirović, koja je i zaplakala na sceni od sreće. U baražu su se našle Jelena Vukojević i Teodora Toković. Sonja Šćepanović je ispala iz daljeg takmičenja

Sonja Šćepanović – Na Uskrs sam se rodilaVrlo originalno. I pesma i performans. Sve je u sklopu bilo, a ja imam poseban utisak kada neko peva ovakvu narodnu, izvornu pesmu, i kada neko to donese na svoj način, ja onako ocenjujem malo više, rekao je Haris. Ceca je primetila da je Sonja prošlog puta pevala zabavnu pesmu, te da u ovoj pesmi nije imala priliku da se vokalno razmaše. Ona ju je uverila da je dobra pevačica i da zna da peva. Ova pesma ima mnogo ukrasa, ali ako te ukrase ne doneseš onda bude ravna i dosadna, a ti si je baš tako pevala, ravno i bez tih ukrasa, i to nije bilo baš sjajno, poručio je Miroslav, Sonji.

Lejla Zahirović – Marija MagdalenaOsim što je malo skliznula na početku drugog refrena, sve je drugo bilo besprekorno. La bomba, rekla je Marina. Ako je bilo neke greške, uopšte nije bitno. Takav je materijal i takav je dragulj, da će se izbrusiti u velikog pevača, priznao je Haris. Mladi, lepi, nebrušeni dragulj, dodala je Ceca.

Jelena Vukojević – Da l ona znaPesma je jako teška i zahtevna. Imaš tu veliki raspon i malo se gušiš, ali kada dođe refren, onda prosto oduvaš, priznao je Bora. Ja odlično pamtim, ali sam se iznenadila kada sam te videla ispred tvoje zvezde. Drugačiji totalno imidž i mnogo ti lepo stoji. Tako ženstvena, baš ti lepo stoji. Slatka si mnogo, ali što pevaš, to je posebna karakteristika tvoje ličnosti, primetila je Ceca. Što se mene tiče, ovo gore sve što si otpevala, je fenomenalno, zaključila je ona.

Teodora Toković – Uđi slobodnoOvo je sasvim u redu, i devojka je to tačno otpevala. Jako dobro zvuči, ali nisam oduševljen jer joj se na svakom drugom refrenu glas malo umori, pa padne. Prvi refreni su bili tačni, rekao je Bora. Ceci se sviđa nastup. Imaš zdravo grlo, zdrav glas, sve se čuje. Prva si probijala led i znam da vama devojkama uopšte nije lako, ali što se mene tiče, ti si bila odlična, priznala je Ceca. Bilo je nepreciznosti, ali je bilo dosta dobro, primetio je Haris. Miroslav se zapitao ima li pornografije u tekstu. Nije promenio mišljenje ni kada je saznao da je Marina pisala tekst ove pesme.

Direktno dalje ide MIloš Radovanović, dok će se u baražu naći Nikola Nikolić i Predrag Uskoković, dok je Vladimir Krunić ispao iz takmičenja.

Miloš Radovanović – Moj život je moje blagoPo cenu da možda i lupetam, ja ću reći da je meni ovo bilo odlično, priznao je Milan. Ako mogu članovi žirija, što ne možeš ti, rekao je Miroslav. Kako je odmicala pesma, sve si bio ubedljiviji, sigurniji, da sam ja prosto poželeo da još malo pevaš, jer bi bio još bolji, priznao je Miroslav. Sve je uzburkao, istumbao... odlično, rekla je Marina. Ja mislim da je ovo tipični primer, najbolji do sada, kada čovek peva na svoj način. Hajde što kasniš malo za matricom jer hoćeš da emotivni naboj izađe, ali se to da popraviti, i to uopšte nije greška. Najveća prednost je što ti vladaš melodijom i pevaš na svoj način. Možeš ti otpevati i drugačije, a ovo je super, hvalio ga je Hari. Posebna čar u tvojoj interpretaciji ima ta emocija. Njegova emocija večeras je bila na vrhunskom nivou, a to je, veruj mi, ogromna prednost kod pevača, rekla je Ceca.

Predrag Uskoković – Čija li si sadaImali smo i dirigovanje i dirigenta, primetio je Milan. Levaci misle da je ovo bilo vrlo, vrlo, korektno. Vrlo korektno, boja vrlo zdrava. Tonski uglavnom dobar, rekao je Miroslav. Sve je u redu, dobro, normalno, više volim kada je nešto luđe, ali je u redu, rekla je Marina. Čuje se iskustvo. Jedno zrelo, stabilno, pevanje. Sve tačno, sve pod konac, dodala je Ceca. Pravi narodnjak, primetio je Bora. Em što je pesma dobra, em što si ti dobro otpevao, priznao je Haris.

Nikola Nikolić – Bele ružeMeni se dopalo. Ne samo što je bilo originalno, autentično, nego je bilo dobro i urađeno. I ide uz tebe, primetila je Marina. Vrlo šmekersko, lepo pevanje, a mislim da je on jedna pevačka baraba, koja je dozvolila sebi neke improvizacije, a samo zato što zna bazu. Sve je to dobro, šemkerski urađeno, sa jednim ukusom, jednostavno, meni se to jako sviđa, priznao je Haris. Ceca bi se nadovezala na Harisovo mišljenje. Pogotovo u drugoj strofi, baš si zablistao u drugoj strofi i ovo si ti. Čuje se iskustvo, i pesma ti je legla, što se mene tiče, za večeras si bio najbolji, smatra ona.

Vladimir Krunić – Ne diraj mi noći

Ova desna strana žirija bi rekla moderno pevanje, energično, simpatično, a ja bih voleo da si odabrao neku pesmu gde bih ja mogao da čujem kako ti, ustvari, pevaš. U ovoj pesmi to nisam mogao da vidim, ali pretpostavljam da će ova desna strana žirija da te nahvali, pretpostavio je Miroslav. Meni je bilo vrlo korektno. Ne mogu da kažem da sam pala u nesvest, ali je solidno bilo. Kao da si imao par odstupanja od tonaliteta, primetila je Marina. Dećko vedar nasmejan. Melodijski, kako je on to zamislio da donese, primetio je Haris. Jedinu je zamerku imao na dikciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track