PINKOVE ZVEZDE: U baražnoj emisiji dalje su prošli ovi kanidati!

Pevačko takmičenje

PINKOVE ZVEZDE: U baražnoj emisiji dalje su prošli ovi kanidati!

Stars -
Ovoga puta je baražna emisija u pitanju gde se 32 takmičara borilo za 20 mesta u drugom krugu takmičenja

Svi pevački talenti Srbije, ali i regiona takmiče se u najpopularnijem šou programu "Pinkove zvezde".

Prethodne nedelje je najviše sreće imalo ovih 7 kandidata i osvojilo svih 5 glasova: Jelena, Predrag, Milan, Andrijana, Pedja, Zenaida i Trivan.

Ovoga puta je baražna emisija u pitanju gde se 32 takmičara borilo za 20 mesta u drugom krugu takmičenja.

Žiri će se potruditi da bude objektivan ali, kao i u svim prethodnim emisijama biće je razlike u mišljenjima, pa i poneka prozivanja.

Tok takmičenja:

00.35 Dalje su prošli: Nikola Samardžić, Dejvid Stojkov, Dražen Vulić i Aleksandra Blagojević.

Prvi koji je ispao je Rajko, a zatim: Slobodan, Benjamin, Nebojša, Milica, Marija Marković, Darko Perić, ...

00.06 Baraž može da počne. Ima 16 petica: Saša Kuzeljević, Jovana Obradović, Nikola Jevtić, Nemanja Maksimović, Dragan Veselinović, Tanja Avranović, Milan Kostić, Danilo Sekulić, Slobodan Komar, Aldin Avdijaj, Nevena Milić, Slađan Stojković, Milena, Milan Kostić, Aca Milosavljević...

Za prolazak dalje bore se : Stojkov, Rajko, Velja, Dražen, Nebojša, Mladen, Marija, Angelina, Slavko, Darko, Aleksandra, Miroslav, Milica, Nikola, Sadat i Slobodan.

00.01 Nemanja Maksimović peva pesmu "Samo ovu noć"

Kandidat je rekao da je imao veliku tremu. "Ovaj kandidat peva profesionalno, komercionalno", rekla je Marina. Nikome nije jasno kako je ovaj kanidat mogao da ode u baraž.

"Pravi mali paketić", konstatovale su Marina i Ceca.

23.26 Petar Cvetković peva pesmu "O cigani gde se".

Haris je otpevao kandidatu kako bi trebalo da peva...

23.52 Šabanov "Žal" peva Aca Milosavljević.

"Meni je tu nešto falilo, ali stvarno mi se dopalo, i mogu da razumem Miroslava", rekla je Marina.

"Momčino, otpevao si ti to fantastično. Vrlo si redak koji peva Šabanove pesme a da nije nastojao da se približi Šabanovoj interpretaciji. Veoma sam srećan što ih ima 5", rekao je Haris.

Bori je veoma drago što je ispravljena nepravda od prošlog puta.

23.38 Dražen Vulić iz Podgorice odlučio se za narodnu pesmu.

"Čudi me da mlad čovek forsira ovakvo pevanje, koje je bilo aktuelno pre 30-40 godina. Nije to loše, vladaš ti ukrasima", rekao je Haris.

"Mene je podigla iskrenost u pevanju i taj starinski način pevanja", rekla je Marina.

23.34 Dragan Veselinović iz Osečine...

Pravo narodnjačko pevanje, rekao je Milan. On se prisetio mlađih dana kod babe i dede, kada “odvrnu” radio. “Mozda nisam iz tog filma, ali nije ludilo mozga”, primetio je Bora.

Ceca je primetila da je takmičar konstantno niži, skoro pa u falšu. Haris je bio iznenađen načinom interpretacije koji je bio aktuelan pre 30, 40 godina. Miroslav mu je rekao da nije bilo za svih pet, ali za njega i njegov ukus, sasvim korektno.

23.30 Benjamin Hasanić peva pesmu Saše Kovačevića "Ruka za spas".

"Isti je komentar kao za prethodnog", rekao je haris. Dao m uje tri na osnovu prethodnog kandidata, da mu daju sansu u barazu. Ceca se slozila sa Harisom, kao i Marina. Potpuno isto. Bora se slozio sa Harisom, ali je dodao da ovoga puta nema promuklosti, što je bio slucaj sa prethodnim.

23.23 Sadat Habibović peva pesmu "Okuj me care"

"Ako moje kolege misle da je ovaj kadnidat za 5 glasova, evo, ja ću da se podignem", rekao je Miroslav i kolege su se složile da kandidat nije za 5 glasova.

"Bilo bi nepravedno prema drugim kandidatima da smo ti dali 5 glasova", rekao je Haris.

23.17 Nikola Samadržić peva pesmu Miroslava Ilića "Polomiću čaše od kristala".

"Ova pesma i nije nešto ni u originalu...", našalio se Haris.

23.12 Milca Đorđević peva Cecinu pesmu "Kukavica".

"Sviđa mi se kako si tačno otpevala ovu pesmu. Apsolutno stojim iza ove podigute fotelje, očekivala sam svih 5 stolica", rekla je Ceca.

Bora je rekao da je ovo uvek hit u svim diskotekama i klubovima i da se mnoge pevačice ne snalaze u ovim pesmama.

23.06 Nikola Jevtić peva pesmu Zdravka Čolića "Noć mi te duguje".

"Lepo si ti pevao na svoj način. Ipak bih volela više Čoline interpretacije, ali dobro", rekla je Marina, dok je Ceca dodala da mora da bude svoj, a ne da zvuči kao Čola, a Marina se seložila.

23.00 Miroslav Ilić peva pesmu "Ja noćas vino pijem".

"Meni to nije bilo tako katastofalno. Sećam se ovog momka iz prvog kruga i možda je mogao da izabere drugačiju pesmu", rekla je Marina.

22.54 Aleksandra Blagojević peva pesmu Teške industrije "U meni jesen je".

Miroslav smatra da nije za svih pet, Haris i Marina se slažu. Haris se podigao na improvizaciju gde je pokazala da zna pevati. Bora je u svoju svesku zabeležio, kompletan paketić, jer ako je nešto za pet ovo je za svih pet! Ceca takođe smatra da je takmičarka za svih pet!

22.48 Darko Beniće peva pesmu "Ispod palme na oblali mora"."Ja bih tebe mogla da slušam po ceo dan, a da mi ne naprežeš možak", rekla je Ceca.

22.43 Slavko Milovanović peva pesmu "Ružo rumena".

"Za pet nije. Lepa je boja, ali ostalo oko boje nije bilo savrseno, pogotovo kraj, rekla je Marina. Haris je primetio veliku agresiju u interpretaciji. Ceca je zapazila da u barazu gotovo svi pevaju slabije nego u prvom krugu takmicenja. Ima specificnu boju, i misli da moze mnogo bolje, ali misli da je i on preplasen, kao da je jedva čekao da završi pesmu i ode.

22.38 Aleksa Mihajlović peva šesmu "Pukni zoro".

"Ja sam mislila da se neću ni podići...", rekla je Marina. "Ovo je jedno čisto zdravo pevanje... U refrenu se čulo kako zapravo pevaš. Čestitam ti", rekla je Ceca.

Haris je rekao da mu treba dati 5 glasova. "On je apsolutno poseban".

22.31 Sledeća Peva Angelina Jakovljević. Ona dolazi iz Valjeva, a peva pesmu Aleksandre Radović.

Haris u poslednjem trenutku za tri glasa. Marina misli da je pevanje bilo krajnje nezainteresovano. Nigde udarca, nigde energije, znas da pevaš, ali nisi mu ga dala, zakljucila je ona.

Miroslav je sve vreme motrio na Marinu, jer ona bolje poznaje tu muziku. Ona je ostala mirna, jer Angelina nije ostavila utisak na nju, pa tako ni na Miroslava. Bori se zaista dopalo kako je izvela. Ceca takodje misli da je nastup bio odličan, ali je ogroman uticaj imalo to sto je ovo poslednja šansa za pevace. Haris smatra da je vrlo tanka interpretacija.

22.26 Tanju Savić i "Zlatnik" peva Marija Marković.

Marina smatra da nije za svih pet. Dobar glas, krajevi dosta nepreciznosti. Puno nervoze, nije za #svihpet. Krajevi sigurno nisu dobri, nije za pet, vise za četiri, smatra Haris. Ima napad na ton, čvrst glas. Agresivna interpretacija, smatra Bora. Jeste za tri, cetiri, stolice sigurno. Miroslavu je zasmetalo jer je Milan, Boru nazvao doajenom rokenrola ovih prostora. Boru treba da nazoves kraljem rokenrola na ovim prostorima, rekao je Miroslav. Nemojte, neprijatno mi je, branio se Bora. "Bora Čorba i Riblja Čorba su kraljevi rokenrola", zaključio je Miroslav. Ceca je primetila da je devojka prestravljena.

22.17 Aldin Avdijaj peva pesmu "Čemu ovaj sjaj".

“Pa ovde ne pravimo horor filmove”, uzvratio mu je. Ziri ga je prepoznao, i, kako je Haris rekao, ispravili su veliku nepravdu. Miroslav je u tom trenutku pokusao da spusti soju stolicu, ali kako je komentarisanje nastupa vec uveliko trajalo, Milan mu je skrenuo paznju da on moze imati zamerke, ali ne moze povuci svoj glas. “Siguran sam ce u ovakvom barazu kakav je do sada, kandidat da prodje. Zelim da mu kazem da sam se spustio samo zbog preterivanja. Proci ces u barazu garantovano”, rekao je Miroslav.

“Već krenula doktorska disertacija doajena Harisa. Ne možete, kada žiri već krene da priča, da se spustite. Zakasnili ste sada!” uzvratio mu je Milan. Haris je takodje primetio preterivanje u glasu takmičara, ali to nikako nije za spustanje fotelje. Marina je, upitana za komentar, rekla da ona nema kursluse kao Miroslav, pa je po njenom misljenju, takmicar zasluzio #svihpet. Sva sreca da vazi ono sahovsko pravilo, taknuto-maknuto, zakljucio je Bora.

22.11 Nevena Milić peva pesmu "Zlatni dan" Bisere Valetanlić.

"Devojka je umrla od straha...", rekla je Ceca, a Haris se složio. "Ovde se radi o ogromnoj tremi, a ti iovako pevaš odlično", kaže Haris.

22.04 Mladen Teodorović peva "Žal".

"Sad si probao da snagom isforsiraš da probiješ plajm", rekao je Haris i savetovao kolegu da se potrudi da to nekako reši.

21.59 Sledeći nastupa Nebojša Vranjevac, on ima 25 godina, a dolazi iz Beograda. Peva pesmu "Nisam anđeo".

"Možda je malo lošija bila koncentracija, ali biće bolje", rekla je Ceca, a Marina je dodala da je on ook skroz.

"Bilo je ravno i dosta falša, dosta distorniranja...Ja se ne slažem sa 3 stolice", rekao je Haris.

21.54 Sledići nastupa Ajdar Bakterović, on peva pesmu "Tebe da zaboravim".

"Zaslužio si svih 5 stolica, samo dikciju sredi", rekla je Ceca.

21.50 "Jesen u mom sokaku" peva Rajko Đoković – 3 glasa

"Jesen u mom sokaku" Marina smatra da nije bilo ni za tri stolice.

Haris je iznenađen jer se iko podigao: Ovo je najlošija izvedba ove pesme”, zaključio je on. Ceca je primetila lepu boju i tonski je tacan, ali je interpretacija bila hladna i ravna. Miroslavu se takođje dopada boja, iako ima iste zamerke kao i njegove kolege. Bora je primetio da je i Rajko promakao.

21.45 Peva danilo Sekulić, on peva pesmu "I sad me po tebi poznaju".

"Po meni je amaterski, nije za 5", rekla je Marina, dok Haris smatra da mu zvuči amaterski i dosta ravno i flah.

21.40 Sledeća na redu je Tanja Avramović i ona peva pesmu Ane Bekute "Ostavljena ja".

"Devojka zna da peva... Ti devojko briljiraš, čestitam", rekla je Ceca.

"Ti si ozbiljna pevačica", zaključio je žiri.

21.36 Sedmi kandidat je Milan Kostić, a on za prvu pesmu uzeo "Mene je učilo vrijeme".

Kandidat je prošao sa svih 5 glasova. "Lepo peva, fino izgleda, fin jedan paketić", zaključila je Marina.

21.30 Šesti kandidat je Danilo Sekulić. On peva pesmu Al Dina.

"Ja mislim da mu je bila niska matrica...Odlična boja glasa, ukrasi na mestu", rekla je Ceca. Bora je rekao da je uživao u Danilovom pevanju.

21.27 Peti kandidat koji nastupa je Slobodan Komar. On peva pesmu Saše Matića.

"Vidi se da dečko ima glas... Ima trilera malo više gde ne bi trebalo, ali mislim da bi trebalo da imaš bar 4 stolice", rekla je Ceca, a Marina se složila sa njom.

"Dosta je bilo nepreciznosti u prvom delu pesme, ali za baraž je dovoljno", rekao je Bora, dok je Miroslav rekao da je zaslužio 4 stolice.

21.20 Saša Kuzeljević iz Užica nastupa 4. po redu.

"Patiš se gore u visokim tonovima i disonantan si.. Inače sve ostalo je bilo ok...", rekao je Haris , a Ceca i Marina su dodale da je paketić.

21.16 Treći po redu nastupa Vladimir Cvetković

On je pevao pesmu "Svirajte noćas samo za nju" Tome Zdravokovića.

Ceca je rekla da su se ogrešili o njega i da su namerno sada pritisnuli 5 tastera.

21.11 Drugi kandidat peva Cecinu pesmu "Ja ću prva".Ona se zove Jovana Obradović.

"Ti si pravi kompletić, ne kajem se što sam pritisnuo taster", rekao je Miroslav."Ja sam podigao stolicu na prve taktove, jer je ulazak bio veoma snažan", smatra Haris.

Ovo je druga petica po redu.

21.01 Baražna emisija je počela.

21.06 Prvi kandidat koji nastupa zove se Slađan Stojković – 5 glasova"Ne ljuti se što te opet ja pitam o njoj"Prvi takmiar pa svih pet. Marina smatra da je bilo vrlo korektno. Kako je pesma odmicala, bio je sve bolji. Vrlo toplo, fino, Miroslav je zadovoljan. Haris je primetio probleme sa grlom. I Ceca smatra da je jako korektno, iako mu je glas umoran. Svih pet znaci da je Slađan još uvek u igri. Ako bude 20 i manje petica, Slađan prolaszi u drugi krug takmičenja, ukoliko bude više od 20 takmičara sa #svihpet, Slađan ce morati u baraž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track