VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Publika nije imala milosti! Beskućnik Anton napustio rijaliti!
Foto: Veliki Brat

Rijaliti

VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Publika nije imala milosti! Beskućnik Anton napustio rijaliti!

Stars -

Beskućnik iz Zagreba je napustio kuću na Košutnjaju, u koju je došla porodica Vasić

Prošle nedelje Crnogorac Aleksandar Ralević je imao najmanje glasova publike i morao je da napusti kuću Velikog brata. On inače nije bio omiljen i predpostavio je da će napustiti kuću na Košutanjku. U kuću su tada ušle dve nove stanarke Vesna i Mirjana. Mirjana Praizović je odmah zapala za oko Ervinu Mujakoviću koji nije krio svoje oduševljenje kada je video ovu devojku. Inače ova devojka iz Laktaša, je izjavila da joj je najveća želja da postane slavna porno-glumica, a najluđe što je uradila je to kada je skočila gola sa mosta.

Produkcija rijalitija je večeras spremila iznenađenje za ukućane. Dugo skrivana tajna je konačno otkrivena, te su se tako Vasići pridužili svim učesnicima, a dve kuće su postale jedna. Među nominovanim ukućanima su se našli Giba, Mika, Goran i Anton, a najmanje glasova za ostajanje je imao Hrvat Anton Kopajtić, koji je napustio rijaliti.

Tok emisije:

22:53 Voditelji su za kraj najavili kako će ukućani morati da nominuju jedni druge, te su tako u kuću Velikog brata počele nominacije. Novi kandidati za naredno izbacivanće će biti naknadno objavljeni.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Kada se pridružio voditeljima, Anton je komentarisao kako je sa Goranom imao lošu komunikaciju.

"Ja sam pomislio da ima nekoga u pordukciji, jer stalno ostaje u kući. On se ništa nije potrudio. Ja sam mu rekao da je in za mene enigma", rekao je Hrvat koji kao beskućnik stanuje u Crvenom krstu. On smatra da je Ervin favorit.

"On je kulturan i prepošten dečko", rekao je Anton. On je poručio da se nakon ovoga vraća nazad u prenoćište, jer nema gde drugde.

Foto Veliki brat
Foto Veliki brat

22:40 Antonija se obratila ukućanima i rekla da je Anton Kopajtić taj koji napušta kuću Velikog brata. Nakon što se pozdravio sa ukućanima on je napustio kuću. Mnogima je bilo žao, a Tina Šegetin je počela da plače.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:18 Ukućani su saznali za tajni deo kuće, te su tako imali priliku da vide Gibine i Mikine roditelje - Radu i Radeta Vasić. Nakon par minuta oni su ušli u kuću gde su ih svi srdačno pozdravili.

Foto Veliki brat
Foto Veliki brat

22:13 Veliki brat je saopštio da su Tina i Darko osvojili glasove publike što se tiče zadatka kao i da će oni imati imunitet naradne nedelje, što znači da neće moći da budu nominovani.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:00 Skaj se obratio nominovanim ukućanima, koji je rekao kako je Goran siguran za sada, kao i da on neće napusititi rijaliti.

Foto Veliki brat
Foto Veliki brat

21:52 Skaj je rekoa kako su linije za glasanje otvorene, kao i d aće uskoro jedan od nominovanih napustiti rijaliti.

21:25 Za to vreme Veliki brat Ervinu govori da će se Stefani vratiti u rijaliti pod jednim uslovom

"Za uzvrat ćeš ti morati večeras da izađeš iz kuće. Imaš 60 sekundi da odlučiš da li želiš da odustaneš od šanse da osvojiš 100.000 evra", rekao je Veliki brat. Ervin je pristao na ovu ponudu kako bi se Banićeva vratila u kuću. Nakon toga on je izašao iz ispovedaonice pokunjen. Prvo nije primetio Stefani, a onda je počeo da viče od sreće. Mujaković je prošao test, a Veliki brat je rekao kako ne želi da razdvaja zaljubljene.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:23 Stefani Banić se vratila u kuću Velikog brata, kojoj su se ukućani obradovali. Za to vreme Ervin je u ispovedaonici, koji ni ne sluti da je njegova devojka opet u kući.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:08 Iz kuće su se javili ukućnani koji su Antoniji pesmom čestitali rođendan. Voditeljka se iznandila i pitala ih je kako su saznali.

"Aha, znam, Veliki brat vam je rekao! Kako sada da nekoga izbacimo? Igrate na emocije, a?", u šali je rekla ona.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:01 Voditelji su se najavili najuzbudljivije veče ikada. Učesnicima će se pridružiti Rada i Rade Vasić, kao i Stefani, a Ervin će se naći u teškoj dilemi.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja