ZVEZDE GRANDA: Marinijan, Zoran, Petar Vasić, Marian i Petar Gopić su prošli dalje

Muška grupa

ZVEZDE GRANDA: Marinijan, Zoran, Petar Vasić, Marian i Petar Gopić su prošli dalje

Stars -
I ova emisija nije prošla bez prepirke članova žirija i Saše Popovića, samo ovog puta direktor Granda nije se zamerio Zorici Brunclik, već Snežani Đurišić i Ani Bekuti

Na velelepnu scenu "Granda“ i male ekrane Prve iz emisije u emisiju stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove "Zvezde Granda".

Večeras je na redu bila muška grupa, a o njihovom talentu u sledeći krug odlučivalo je dobro poznati žiri - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su bili neodlučni o njihovoj sudbini odlučivali su Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

U dalji krug plasirali se: Marinijan Kirilovski iz Kumanova, Zoran Simeunović iz Sombora, Rumun Marian Tirvi, Petar Gopić iz Ratkova i Petar Vasić iz Valjeva.

I ova emisija nije prošla bez prepirke članova žirija i Saše Popovića, samo ovog puta direktor Granda nije se zamerio Zorici Brunclik, već Snežani Đurišić i Ani Bekuti kojima se nije svidelo što je Popović imitirao jednog takmičara: Ti nisi pevač i ne čuješ ono što mi čujemo, odgovorile su mu jer im je zamerio što su glasali za mladog takmičara.

Voditelji su Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Podsetimo, prošle nedelje prošli su: Stefan Osmanović, Spase Antevski, Uroš Živković, Radovan Šofranac i Žarko Madžić.

Tok takmičenja

23.34 - Baraž je počeo. Mesta ima samo za petoro takmičara.

23.23 - Petar Vasić (19) iz Valjeva peva pesmu "Zauvek tvoj". Petar je dobio je svih šest zvezdica. "Razigrao si nas sve", rekao je Šaban. "U moru balada, ostavio si me da ne idem kući sa suzama u očima, razigrao si nas, hvala ti majstore", rekao je Aca. "Otpevao si nonšarlantno, sjajan si bio", rekla je Zorica.

23.18 - Nemanja Mijatović (25) iz Beograda peva pesmu "Nikome ni reč". Dobio je šest glasova i prošao u baraž. "Naučio si se od prošle godine", rekao je Popović. "Ovo što si pevao je super", rekao je Aca. "Bio si odličan", rekla je Zorica. "Sve je dobro bilo, momak bravo", rekao je Šaban.

23.12 - Ermin Kubat (26) iz Kaknja (BiH) peva pesmu Legendi "Ne veruj". "Napravi šumadisku pesmu od ove", primetila je Snežana Đurišić. Nije dobio nijedan glas i nije prošao dalje.

23.05 - Ilija Spasojević (25) iz Niša peva pesmu "Upali svetlo", Ace Lukasa. On je i ranije učestvovao u Zvezdama Granda. Dobio je šest glasova i ide u baraž. "Ja mislim da svi koji su pevali u crvenim pantalonama su prošli", rekao je Šauulić. "Nisi se trudio da imitiraš Acu. Onako šmekerski si otpevao", rekla je Zorica. "Meni je bilo odlično, malo si žurio", rekao je Lukas. "Nije to to, ali vidjećemo u baražu", bio je nezadovoljan Bosanac

23.00 - Petar Gopić (18) iz Ratkova peva pesmu "Samo ovu noć". On je učestvovao i prošloj sezoni i došao je samo do prvog kruga. "Nema šta da se cenjka", rekao je Lukas. Dobio je šest glasova i prošao dalje. Lukas i Saša su mu posavetovali da obrije brkove.

22.53 - Marian Tirvi (25) dolazi iz Rumunije i peva pesmu "Loša stara vremena". Dobio je šest glasova i ide dalje u baraž. "Vrlo moćno, čuo sam predivan glas koji pleni", rekao je Šaban. "Imao si toliku energiju da sam milsila da si bio preagresivan, ali je odlično", rekla Ana. "Gde si ti bio ranije. Brava", rekao je Bosanac. "Imaš manu da iskanališeš energiju, to je kompliment", rekla je Zorica. "Odlično pevaš, a poslednji refren si tako pocepao", rekao je Aca.

22.29 - Zoran Simeunović (39) iz Sombera peva pesmu "Nije on čovek za tebe". "On peva do sada najbolje", zaključio je Šaban iako nije dobio svih šest glasova. "Nije imao ritam", rekao je Aco. "Zna da peva. Večeras je bio najbolji", rekla je Zorica. Zoran je morao ponovo da otpeva pesmu i žiri je onda bio jednoglasan i dao svih šest glasova. Zoran ima troje dece, koja su se rasplakala dok su gledali oca. "Dobiću temperaturu od tebe", rekla je Zorica. "Ja sam se preznojila", rekla je Snežana. "Krvava bi šteta bila da nisi prošao, ti si najbolnji pevač večeras, ali bi krv pala da nisi dobro otpevao mene ne bi nagovorili", rekao je Aca.

22.23 - Semil Dedić (14) iz Srebrenika (BiH) peva pesmu "Nije ljubav stvar". Dobio je šest glasova "Bravo, super", rekao je Aca. "Zaista si briljirao", rekala je Bekuta. "Ja te ne bih pustio da si bio slab, jer ovu pesmu slušamo već drugi-treći put i ne mogu je više slušati. Bravo", rekao je Bosanac.

22.17 - Amar Kurtović (22) iz Bihaća peva pesmu "Njoj bih više verovao". Tri glasa je dobio, i produkcija ga nije pustila dalje.

22.10 - Marinijan Kirilovski (18) iz Kumanova (Makedonija) peva pesmu "Nije ljubav stvar". Dobio je šest zvezdica i prošao je u baraž. "Zamalo da ne dobiješ prolaz jer barataš sa mikrofonom. Mikrofon mora da bude kod usta", zamerila je Snežana. "Ma super", zaključio je Aca. "Sve je u redu, sve je ok. Vidio sam da ti srpski nije najbolji", primetio je Šaban.

22.05 - Nemanja Latinovoć (21) iz Sombora peva pesmu "Dođeš mi u san" Peđe Medenice. Dobio je svih šest glasova i celi studio je pevao sa njim. "Kako dobra pesma i kako si je dobro otpevao", rekao je Aco. "Savršeno", rekla je Ana. "Meni si ulepšao dan", rekla je Zorica. "Meni noć", dodao je Šaban. "Odabrao si pravu pesmu, svaka čast", rekla je Snežana. Produkcija je isto bila oduševljena i nije imala zamerke.

21.57 - Darko Mirković (24) iz Obrenovca peva pesmu "Nju ne zaboravljam". Dobio je šest glasova i on ide dalje u baraž. "Sviđa mi se vibrato, taj zabavnjački, to moderno. U svakom slučaju, moja procena da nisi dobro čuo imntonaciju", rekao je Aca. "Imao si sve što treba da ima i podigao si me sa stolice", rekla je Zorica. "Kada sam vidao da Saša Popović đuska, morao sam da glasam", rekao je Šaban.

21.33 - Danijel Vasić (17) stiže iz Vrnjačke Banje peva pesmu "Tebe da zaboravim", Šabana Šaulića. "Tanan glasić, ali zna da peva", rekao je Šaban i glasao za njega. Dobio je svih šest glasova i prošao je dalje. Danijel je i prošle godine učestvovao u Zvezdama Granda. Saša nije bio oduševljen kako je žiri glasao. "Ja sam te u stvari spasla, da ti ne vrediš ne bih glasala. I mislim da danas nije bio tvoj dan i ti možeš više", rekla je Zorica. Njemu je produkcija zamerila način na koji peva "e". "Ovo je prošlo na nagovor, siguran sam da se ni žiriju ne dopada kako pevaš", rekao je Saša Popović. Ti Saša nisi pevač i ne možeš da čuješ, zaključio je žiri.

http://www.youtube.com/watch?v=_Uef0tF2s9I

21.25 - Mirko Jeremić (20) iz Beograda peva pesmu "Ličnu kartu", Ace Lukasa. "Ja mu neću pritisnuti jer ako je ovo reper. Ako ne može drugačije, ja ovo ne mogu", odlučio je kod druge strofe Bosanac. "Nema snage da do kraja da iznese", rekla je Zorica. Na kraju je dobio pet glasova. "Sav sam se preznojio , kao da mi se o životu radi. Što ova pesma, falilo ti je energije", rekao je Aco. "Meni nikakav utisak nisi ostavio, ovo je mlako, traljavo", rekao je Žika i nije ga pustio dalje.

21.18 - Dejan Crnogorčević (24) iz Loznice peva "Okuj me care". Aca mu je dao prvi glas i produžio. Dejan je dobio pet glasova, pa produkcija odlučuje. "Dečko je sve otpevao vrlo korektnom jedino je imao kardinalnu grešku kome se svakome desi", rekao je Aca Lukas. Produkcija ga je pustila dalje.

http://www.youtube.com/watch?v=UNx1h5GxfCc

21.10 - Armin Jusufović ima samo 13 godina i dolazi iz Tuzle. On peva pesmu "Okuj me care". Nije dobio nijednu zvezdicu. Armin nije razočaran, iako mu žiri nije dao nijedan glas, dobio je aplauz publike.

"Ima vremena za tebe, glas ti još mutira", rekla je Snežana. "Ti si vrhunski talenat, dođi ovamo ponovo. Da sam znao da si tako mali, glasao bih za tebe", rekao je Aco. "Znam da si razočaran. Sa 13 godina zaista pevaš odlično, ali ti si zaista u fazi mutiranja, ali ćeš sledeće godine na ovoj sceni zablistati", pohvalio ga je Saša Popović.

http://www.youtube.com/watch?v=6Ekz9ZlyRF0

21.04 - Saša Bajović (33) iz Zenice prvi je takmičar koji se žiriju predstavio pesmom "Nije ljubav stvar". "Ima finu boju glasa", zaključio je Bosanac. Dobio je četiri zvezdice pa produkcijski žiri mora da odluči da ide dalje. "Ja sam okasnio, ja bih mu pritisnuo. Ima dobru glasa. Možda sam mu trebao pomoći. U principu, on zna da peva", rekao je Bosanac. Snežana: Samo je kasnio u matrici. Nisam upućen u ovu pesmu, meni je falilo te visine, dečko dobro peva, žao mi je što nisam glasao", rekao je Šaban. "Ja ću da ga pohvalim, ima energiju", rekla je Zorica. "Nisam fasciniran, ali dečko dobro peva", rekao je Aca Lukas. Produkcijski žiri ga pušta u baraž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track