ZVEZDE GRANDA: Ovih 7 takmičara se plasiralo u sledeći krug!
Foto: Pr

Muzičko takmičenje

ZVEZDE GRANDA: Ovih 7 takmičara se plasiralo u sledeći krug!

Stars -
Za dalji prolazak u duelima borili se muški i ženski kandidati organizovani u duele

Kako se finale popularnog takmičenja "Zvezde Granda" približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama. Jer, doneti odluku o tome, koga od talentovanih i sve boljih pevača udaljiti od trke za super finale, nije nimalo lako.

U dalji krug takmičenja prošli su: Petar Nisić, Marina Stanikić, Milan Rakić, Gorana Babić, Alen Hasanović, Marina Stefanović, Harun Mehmedagić.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda - Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić..

Tok emisije

23.42 - 1. Harun Mehmedagić i 2. Sead Hodžić

1. Harun peva pesmu "Čija si" Tošeta Proeskog. - Harun ide dalje.

2. Sead peva pesmu "Nije do mene".

"Seade, možda Harun nije bolji od tebe, samo što se Harun trudi, a ti ne", kaže Lukas.

"Kad samvidela šta pevate, unapred sam znala da ću za Haruna da glasam, nijemi jasno Seade zašto si to pevao. Aca je u pravu, očekivali smo od tebe više, ali Seade ti si savršen", kaže Zorica.

"Ja volim kako peva Harun, ta moć, ta boja... ali mi se prva pesma nije dopala. Glasao sam za Seada jer je bio konstantniji", kaže Šaban.

"Sve su rekle kolege, ti si Harune večeras bio nadmoćniji. Seade možda nije loše da ideš u baraž da se malo presabereš i verujem da ćeš zablistati", kaže Bekuta.

23.22 - 1. Marina Stefanović i 2. Sandra Rešić

1. Marina peva pesmu "Stine" Olivera Dragojevića. - Marina ide dalje direktno

2. Sandra peva pesmu "Grad" Lepe Brene.

"Glasala sam za Marinu jer je imala teže pesme, mada ni tvoje nisu bile lake. Sandra u drugoj pesmi nijebila u tonalitetu", kaže Bekuta.

"Mislim da ni jednoj ni drugoj nastup nije bio za čestitanje. Marina potpuno si izmenila matricu za pesmu "Stine" ali ti pevaš fantastično. Sandra ni jedna pesma nije bila za tebe", rekao je Lukas.

"Sandra šta će tebi taj repertoar. Ti si meni večeras uradila ono što i Dejan, mogu ovo, mogu ono, ali sada nije vreme za to", kaže Lukas.

"Vi ste svi dobri pevači, ostali ste samo dobri, ali ne znam zašto se kockate", kaže Snežana.

22.40 - 1. Filip Božinovski i 2. Alen Hasanović

1. Filip peva pesmu "Soba za tugu".

22.21 - 1. Aleksandra Mladenović i 2. Gorana Babić

1. Aleksandra peva pesmu " A tebe nema"

2. Gorana peva pesmu "Nedelja" Marije Šerifović.

"Nijedna ni druga mi sed niste dopale, glasalasam samo zbog energije, a pevanje mi se nije dopalo, izvinjavam se ali morala sam da kažem", kaže Snežana.

"Niste bile na visini zadatkakad je pevanje u pitanju. Aleksandra previše sai vikala u prvoj pesmi. Gorana, dobro si pevala marijinu pesmu", kaže Bekuta.

"Izgleda da je meni prdnuo slon na uvo", kaže Zorica i dodaje: "Obe ste ribe do bola, mislim da je Aleksandra trebalo da prođe, a Gorana da ide u baraž".

22.01 - 1. Dejan Čavić i 2. Milan Rakić

1. Dejan peva pesmu "Laku noć".

2. Milan peva pesmu "Oluja" Doivlje Jagode. - Milan prolazi dalje.

"Dejan je neosporno dobar pevač, ali malo je lutao, dok je kod Milana sve funkcionisalo kako treba", kaže Šaban.

"Dejane otkad je počela sezona, ja za tebe ne glasam, mislim da si se malo uljuljkao. Milan je izuo nas iz cipela, odlično, odgovorno, čvrsto, čisto. Svaka čast", kaže Snežana.

"Meni je Dejan bio konstantniji, iskreno, možda ja ne čujem dobro. Milane ti si retka zver u ovom takmičenju, ali u drugoj pesmi si mi malo posustao", kaže Bekuta.

21.43 - 1. Kristina Denić i 2. Marina Stankić

1. Kristina peva pesmu "Nije nam se dalo". Druga pesma je "U inat prošlosti".

"Kristina, ti si pevački bila bolja, ali taj nerv koji je Marina pokazala i to nešto... ona mi je držala pažnju da je gledam.", kaže Zorica.

"Obe ste sjajne sto se tiče pevanja, ali podigla me je Marina", rekla je Snežana.

"Kristina, bila si otmena, dostojanstvena, pevaš, ti si pokazala kako danas treba na sceni izgledati. Što se tiče Marine, ja sam već rekao i ništa se nije promenilo. I dalje teraš svoje. Ne bih te više ni savetovao, čestitam i tebio, dobro si pevala", rekao je Bosanac.

21.24 - 1. Petar Nisić i 2. Igor Gmitrić

2. Igor peva pesmu "By pass". Druga pesma je "Produži dalje".

"Mislim da je Petar malo namazaniji, ti si mlad Igore i takavc talenat da nemam reči", rekao je Lukas.

"Meni je u prošlim krugovima rekla da si ti Igore tinejdž zvezda. Mogla sam ladno da glasam za Petra, on je nekop po mom senzibilitetu. On je neko za koga bih rekla, kolega svaka čast", kaže Zorica.

"Petar nije imao nijednu grešku, zato sam i glasao za njega. Mada je i Igor odličan pevač, tako da sma mogao da glasam i za njega", rekao je Šaban.

"Petar je perfektno otpevao, bez ijedne greške, Igore i ti si dobar, ali imao si grešaka", kaže Snežana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja