ZVEZDE GRANDA: Iz baraža, dalje idu Elmedin,Tamara, Dunja i Raša
Foto: Printskrin/TV Prva

Muzički šou

ZVEZDE GRANDA: Iz baraža, dalje idu Elmedin,Tamara, Dunja i Raša

Stars -
Konkurencija je sve jača, njihove interpretacije sve bolje, ali samo najbolji su izborili prolaz u sledeći krug takmičenja

Četvrti krug takmičenja "Zvezde Granda" je u punom jeku, pa su i takmičari sve bolji, interpretacije sve ozbiljnije.

Šestočlani žiri ostao je nepromenjen, a Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežani Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta i Aca Lukas nalazili su se pred teškim odlukama.

Kada su ovi članovi žirija neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda - Saša Popović i Žika Jakšić.

U dalji krug u večerašnjoj emisiji, prošli su: Igor Dmitrović, Kristina Denić,Marina Stankić, Milan Rakić, Elmedin Kadrispahić,Tamara Milutinović, Dunja Popović, Raša Savić

Prošle subote u dalji krug prošli su: Emina Tufo, Armin Bijedić, Gorana Babić i Nenad Manojlović.

00:11 Počeo baraž!

Marko Miljković i Igor su dobili po šest glasova, Haris je dobio 4 glasa, dok je Marko osvojio dva glasa i napustio takmičenje. Nakon natpevavanja, direktno u 5. krug je otišao Igor.

Evo kako je žiri prokomentarisao njihove nastupe:

"Sve što imam da kažem o njihovim nastupima rekao sam tasterima. Mislim da je najbolji utisak ostavio Marko i Igor. Svaka im čast. Iskreno, žao mi je Marka, nadam se da će se vratiti", rekao je Aca Lukas.

"Igor je moja tinejdž zvezda. Dušo moja, samo tako nastavi, vrhunski je. Harise, ja ne znam odakle tebi takvi trileri koji su samo ispadali. Ja sam večeras kao pevač bila ljubomorna na tebe", rekla je Zorica.

23:25 Četvrti se predstavio Igor Gmitrović pesmom "Sanjam te", Darka Radovanovića. Druga pesma je "Mangupska", Zdravka Čolića.

23:24 Treći se predstavio Haris Bogućanin pesmom "Procvetala ljubičica". Druga pesma je "Sam za stolom jedan čovek sedi".

23:22 Drugi se predstavio Marko Milojković pesmom "Njen grad", Semira Cerića - Koketa. Druga pesma je "Uzmi sve što ti život pruža".

23:20 Sledeća četvorka su muški takmičari. Prvi se predstavio Marko Kostić pesmom "Da si rekla", Milana Babića. Druga pesma je "Potražiću oči nešto zelenije".

22:46 Naida i Kristina imaju svih 6 glasova žirija, dok Marina ima 5, a Dragica ima jedan glas. Nakon natpevavanja dalje ide Kristina, dok Naidu slušamo u baražu.

Evo kako je žiri komentarisao njihove nastupe:

"Što se tiče Dragice to je bilo vrlo lepo, ali nisam glasao za tebe već za Marinu samo zato što je ona pevala pesmu "Dimitrije, sine Mitre" jer neguje tu pravu, narodnu notu", rekao je Bosanac.

"Dragica je bila bolja od Marine, zašto bi onda glasao za Marinu. Po meni je Dragica bila ako ne najbolja onda bar na drugom mestu. Nemojte da glasate za onog ko nije bio bolji, pa reći onom da je bolji ali idi kući", rekao je Aca.

"Ima tu nekog minulog rada, svi smo se složili", odgovorio mu je Bosanac, ali Aca nije hteo da priča puno sa Bosancem, pa je nastavio da hvali ostale kandidatkinje.

22:37 Četvrta se predstavila Marina Bogdanović narodnom pesmom "Dimitrijo, sine Mitre". Druga pesma je "Robinja" Lepe Brene.

22:35Treća se predstavila Dragica Zlatić pesmom "Neka mi ne svane". Druga pesma je "Da mogu", Emine Jahović.

22:33 Druga se predstavila Kristina Denić pesmom "Nikad više, milo moje". Druga pesma je "Zbunjena", grupe Negativ.

22:30 Treća grupa koja se bori za prolazak su devojke. Prva od njih se predstavila Naida Bešlagić koja je izabrala pesmu "Svedok", Ivane Pavković. Druga pesma je "Ja volim svoj greh", Marije Šerifović.

Minel je napustio takmičenje, dok su ostala tri kandidata dobila svih 6 glasova. Nakon natpevavanja, Milan Rakić ide direktno u sledeći krug takmičenja.

Evo kako je žiri komentarisao njihove nastupe:

"Milan Rakić je bio odličan u obe pesme, otpevao si maestralno. Elmedin je napravio haos, svaka čast. Odlično!", rekao je Šaban.

"Minelu bih da kažem da je svaka pesma život ili smrt, tako se mora razmišljati. Verujem da ćeš se vratiti jer si dobar pevač, ali moraš da se boriš", rekla je Ana Bekuta.

22:05 Četvrti se predstavio Raša Savić pesmom "Ako odeš", Željka Samardžića. Druga pesma je "Nju ne zaboravljam", Amadeus benda.

22:03 Minel Spahović se predstavio pesmom "Samo ovu noć", Saše Matića. Druga pesma je "Nema nas".

22:01 Elmedin se predstavio pesmom "Grana od bora". Druga pesma je "Zorice, zoro moja". Pesma je posebno pogodila Zoricu Brunclik koja je ustala da igra.

21:57 U drugoj četvorci se predstavljaju muškarci. Prvi od njih peva Milan Rakić koji je se predstavila pesmom "Pjesmo moja". Druga pesma je "Kesten", grupe Alisa.

21:38 Marina i Tamara su osvojile svih 6 glasova žirija, Tamara je osvojila 2 glasa, dok je Valentina dobila 2 glasa. Nakon natpevavanja, u direktan krug ide Marina dok Tamaru slušamo u baražu.

Evo kako je žiri komentarisao njihova izvođenja:

"Ovo je primer kako se nastupa, peva i pravi scenski nastup", rekao je Saša Popović.

"Devojke, bile ste zaista dobre, vidi se da ste ozbiljno pristupile ovom takmičenju", rekla je Ana Bekuta.

"Dunja, tvoj performans je bio sjajan ali trebala si malo više da se skineš. Ja da sam zgodna kao ti, ja bih u kupaćem kostimu nastupila. Samo da ti kažem, ti si potencijalna Zvezda Granda. Ali Valentina, ti si me večeras totalno razočarala. Nemoj da se kockaš, znam da ćeš se ti vratiti jer si mnogo dobra pevačica", rekla je Zorica.

23:28 Četvrta kandidatkinja je Valentina Bujila koja se predstavila pesmom "Rijeka bez imena" Marije Šestić. Ona je za drugu pesmu izabrala numeru "Gubim te".

21:25 Treća se predstavila Tamara Milutinović pesmom "Isuse" od Svetlane Ražnatović - Cece. Druga pesma je "Crno i zlatno", Seke Aleksić.

21:23 Druga je Dunja Popović sa pesmom "Grad bez ljudi", Severina.

21:20 Prva četvorka koja nam se večeras predstavlja su devojke.

Prva od njih se predstavila Marina Stankić sa pesmom "Godinama" od Ane Bekute. Za drugu pesmu je izabrala "Učinilo vreme svoje", Zlate Petrović.

http://www.youtube.com/watch?v=XhGtlWwJKzw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track