ZVEZDE GRANDA: Ovih 10 kandidata je prošlo dalje!

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA: Ovih 10 kandidata je prošlo dalje!

Stars -
Direktor Grand produkcije pripremio je još jedan šou u kojima su prodefilovali talentovani kandidati

Grand produkcija i u novoj sezoni Zvezda Granda nastavlja potragu za mladim, talentovanim ljudima sa lepim glasom.

Žiri je ove godine u izmenjenom sastavu, na čijem je čelu ostao Šaban Šaulić, dok se gost iznenađenja, menja na nedeljnom nivou. Ovoga puta će to biti Neda Ukraden.

Uloga domaćina emisije je poverena starom timu, voditeljima Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću.

Dalje su prošli ovi kandidati: Armin Zukić, Zvezdana Stevanović, Ivana Bogićević, Igor Gmitrović, Dragica Zlatić, Jasmin Šehić, Nikola Ajdinović, Desanka Ananijeva i Boško Nikolić.

Tok emisije gledajte ovde:

23.55 Petorica muških kandidata je prošlo dalje, dok se održava baraž u kome učestvuje 6 devojaka, a 4 prolazi dalje.

23.27 Poslednji kandidat za večeras je Boško Nikolić iz Beograda. Peva pesmu Saše Matića "Dozvola za ljubav".Druga pesma je "Ti si žena koju ludo volim" Save Radusinovića. Kandidat ima svih 6 glasova pozitivnih.

"Boško, batali pečenje. Kreni malo na pljeskavice. Dobro si pevao", rekao je Šaban.

"Dobro si pevao, ne moraš da mršaviš", bila je kratka Marija. "Ne odmiči mikrofon. Srećno", rekla mu je Ana Bekuta.

23.16 Ana Bulatović dolazi iz Kragujevca i za prvu pesmu je odabrala Cecu "Maskarada". Dobila je 5 glasova ne i jedan da.

Saša Popović joj je "produžio život" i otpevala je drugu pesmu. "Otkači" Mire Škorić.

"Meni se to nije dopalo i šta drugo da kažem. Prva je bila katastrofalna", rekao je Šaban.

"Ne sme da žvaće žvaku i da peva. Kako bi ti ocenila svoj nastup", pitala je Marija. "Slažem se da mi druga bolje leži... Ali imam tremu, tresem se cela", rekla je Marija.

"Verovala ili ne, ja mislim da ne postoji veći tremaroš od mene. Ali se to ne vidi nikad", dodala je Šerifovićeva.

"Ti Maro kad izađeš na scenu, publika ima tremu, uplaše se", kaže Saša.

Neda Ukraden kaže da joj prva pesma nikako ne leži. "Proberi neke Cecine pesme, ako već voliš nju. Ovo jeste ozbiljan nastup, ali ovde ima materijala i nije čudno što imaš tremu", kazala je Ukraden.

Kandidatkinja ide dalje zahvaljujući Saši Popoviću.

23.11 Renata Ružić dolazi iz Vinkovaca. Prva pesma je Cecina "Poziv", ali kandidatkinja je dobila svih 6 glasova negativnih.

Neda Ukraden rekla joj je da otpeva bez pratnje Severininu pesmu i svima se dopala. Kandidatkinja ne prolazi dalje.

23.03 Desanka Anonijeva peva prvu pesmu "Neka mi ne svane". Dobila je 6 da. Druga pesma je "Zlatiborske zore" Ane Bekute.

"Prva pesma je bila odlična. Izleteo ti je narodnjački triler i znala sam da će druga biti dobra", rekla je Marija. "Bila si odlična, htela si da pokažeš muzikalnost i pozdravi Makedoniju", rekla je Neda Ukraden.

"Ne postoji Desanka na našoj estradi, bićeš specifična. Sve imaš da budeš zapamćena. Volim što si iz Makedonije", smatra Šaban.

"Ti si, Deso, prva liga. Naročito u prvoj pesmi. Sve je bilo odlično", objasnio je Bosanac.

22.59 Jelena Suljević iz Sarajeva dolazi. "Imam jedan život" Ane Bekute je prva pesma.

Dobila je svih 6 negativnih glasova i ne nastavlja takmičenje.

22.38 Tijana Ilioski, dolazi iz Beograda i peva pesmu Alegro benda "Imendan". Druga pesma je "Bela ciganka" od Stoje Novaković.

Ima 4 da i dva ne.

"Bila sam pritisnula ne, ali u drugoj si pokazala energiju, ritmičnost, muzikalnost. Nisam ja ta koja slušalac, ali je bilo ok", rekla je Neda.

Šaban je rekao da je čuo njenu muzikalnost i da bi Tijana trebalo da razmisli o izboru pesama.

"Od sada treba da pevaš ovakve pesme, nemoj ozbiljne, tu se ne snalaziš", objasnila je Marija. Ana Bekuta kaže da Tijana ima mnogo loš vibrato i da joj je to najgora strana.

Kandidatkinja je prošla dalje.

22.29 Deveti kandidat iz Kuršumlije, Nikola Ajdinović. Peva Šabanovi pesmu "Bila si hrabra"... Dobio je 6 da posle prve pesme. Druga pesma je "Da li znaš" koju peva Đani.

"Među prvima sam glasala za tebe. Pevaš celim telom, ta energija je odlična", rekla je Ana Bekuta, dok je Bosanac kazao da je on najbolji do sada. "Tvoja fraza, ritmika, melizmi, fraza, sve je bilo odlično".

"Jedan od glavnih razloga što tako dobro pevaš je ta tvoja čokoladna boja kože", rekla je Marija, dok je Saša rekao da je bilo vrelo leto.

"Imam i ja čokoladnu boju, ali sam belji zimi", našalio se Šaban. "Kad si pukao refren, znao sam da se radi o izvanrednom pevaču. Ne znam kako si ispao jer si ti vrhunski pevač", smatra Šaulić.

Kandidat je rekao da je tremaroš, a Saša mu je rekao da će mu dati infuziju.

22.21 Osma kandidatkinja je Alisa Čeliković iz Istre. Ima 32 godine. Radi kao komercijalista.

Prva pesma koju je izabrala je Selme Bajrami "Ostrvo tuge". Dobila je 3 da i 3 ne. Za drugu pesmu je izabrala "Za nas kasno je" Aleksandre Prijović.

Kandidatkinja je dobila svih 6 negativnih glasova.

Neda Ukraden je rekla da bi kandidatkinja bolje otpevala Šemsu Suljaković i onda je Alisa otpevala. Dobila je 5 pozitivnih glasova, ali se Šabanu ipak nije dopala. "Malo to menjanje boje glase, bilo je rogobatno", rekao je Šaban.

Ipak ne prolazi dalje.

22.11 Sedmi kandidat dolazi iz Brčkog. Zove se Jasmin Šehić. Peva Topalkovu pesmu "Zavet". Dobio je svih 6 da. Druga pesma je "Ti si žena koju ludo volim".

"Vibrato ti ima pola metra. To je stvar vežbe. Prepao si nas pa smo moralo da mu damo prođu", rekla je Marija Šerifović.

"Bravo, tako se peva", rekao je Bosanac. Bekuta ga je pohvalila, ali rekla da smanji energiju.

"Izabrao si Topalkovu pesmu koji ima forte, ali moraš da doziraš malo glas", rekla je Neda Ukraden.

"Jasmine, ti se ne dereš i ne urlaš, ti zakucavaš", kaže Snežana Đurišić.

22.01 Šesta takmičarka je Dragica Zlatić koja dolazi iz Čačka. "Moj dragi" je prva pesma koju peva. Dobila je 5 da i jedno ne. Međutim, u toku druge pesme "Takvi kao ti" Nine Badrić je dobila svih 6.

"Dobro došla Dragice, tako treba. Baš mi je drago što si se vratila", rekla je Ana Bekuta. Šabanu se sve svidelo kod Dragice.

"Mislim da si odabrala odličnu drugu pesmu, jer u prvoj pesmi nema mnogo pevanja", rekao je Bosanac.

"Bez obzira koju pesmu pevaš, vidi se da li si talentovana i tvoja interpretacija. Ti si ovu pesmu malo drugačije dopala", smatra Neda.

21.53 Peti kandidat je Igor Gmitrović i on je učestvovao u prethodne dve sezone. Prvu pesmu peva "Nije ljubav stvar" od Željka Joksimovića.

Druga pesma je "Kosa do ramena" koju u originalu izvodi Dženan Lončarević.

"Ti si odličan talenat i vidim da si radnik jer se prijavljuješ iz godine u godinu", pohvalila ga je Neda.

"Znamo se, je l' tako? Dobar si pevač, lepo izgledaš. Imaš sve predispozicije da budeš zvezda", kaže Šaban.

"Kad ti je ovo već treća sezona, pa više sreće treći put", rekla mu je Marija. Ani je drago što se vratio Igor u takmičenje. "Mislim da je ovo tvoja godina".

21.43 Četvrta kandidatkinja se zove Zvezdana Stevanović. Prva pesma je "Bol do ludila" marije Šerifović.Dobila je svih 6 glasova.

Druga pesma je "Da ne vidi ona" Danijele Vranić.

"Dobro izgledaš, skladno ovim pesmicama. Dobro si reagovala kad sam pritisnuo crveno, ali ti si se dobro pokazala", rekao je Bosanac.

"Ona ne samo što dobro peva, ona ima i grč, scenski pokret i sve. The star is born", bila je oduševljena Neda Ukraden.

21.34 Treća kanidatkinja je Ivana Bogićević. Ima 16 godina. Ona peva pesmu Jelene Tomašević "Jutro".

Druga pesma je grupe Negativ "Ne znam šta se dešava". Dobila je svih 6 glasova.

"Počela si sa dve vrlo teške pesme. Imaš moju veliku podršku, ali imaš neke falševe i moraš još figuricu da doteraš jer si mlada", rekla je Neda.

"U modulacijama si bila precizna i tačna", smatra Ana Bekuta. "Greota bi bilo da ne prođe. Moraš sa nekim malo da poradiš, ali biće to ok", rekao je Šaban.

Marija smatra da je njeno pevanje korektno. "Svima su modulacije teške, pa i meni, a ti si se izborila sa tim".

21.26 Valentino Perutina dolazi iz Mostara i ima 19 godina. Peva pesma Dejana Matića "Dozvola za ljubav". Za drugu pesmu je izabrao "Ja se ne predajem", takođe od Saše Matića.

Dobio je 3 glasa za i 3 ne.

"U prvoj pesmi sam dao da, ali sam se predomislio. Ako bi bilo pravilo da ličiš na pevača koji peva, onda si uspeo Dejana da skineš skroz. Ali, zato si se zaleteo u drugu sa Sašom i opet pao. Ja ne znam kako ti pevaš, ne znam koja mu je boja", smatra Bosanac.

Ani Bekuti se dopao. "Dinamika se uči, ti si mlad i smatram da bi trebalo da prođeš".

"Mislim da si pogrešio izbor druge pesme. Mislim da bi trebalo da te čujemo i treću pesmu", rekla je Neda.

"Dala sam "da" za prvu pesmu, ali u drugoj si me prepao malo. Mnogo si se drao. To mora da ima neko milovanje, dinamiku i smisao. Ne pevaš bolje ako se više dereš", objasnila je Marija.

Šaban je rekao da mu se uopšte ne sviđa kako je otpevao drugu pesmu.

Produkcija je odlučila da kandidat ne prolazi dalje.

21.19 Prvi takmičar za večeras je Armin Zukić. Dolazi iz Zuzle prvu pesmu koju peva je "Jesen u mom sokaku" od Predraga Živkovića Tozovca.

Druga pesma je od Amadeus benda "Ljubav i hemija". Dobio je 5 glasova da i jedan protiv.

Na kraju pesme, dobio je svih 6 glasova "da".

"Nekako mi je sve bilo monotono. Momak poseduje izuzetno jak glas. Mada, nekako sam nerešen što se njega tiče", rekao je Šaban.

"Za svoje godine, on ima vrlo izgrađenu interpretaciju. Iako Tozovac zvuči lak za pevanje, on je jedna zamka", smatra Neda Ukraden.

Marija Šerifović je rekla da joj se jedino dopada njegova boja glasa i da je to to. Bosanac se složio. "Sve je dobro, osim tog vokala koji je previše otvoren", rekla je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track