(FOTO) ZVEZDE GRANDA: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!
Foto: Printscreen

Pevački šou

(FOTO) ZVEZDE GRANDA: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!

Stars -
Treća emisija je pokazala nove talente, od kojih su najbolji prošli u sledeći krug

Zvezde Granda u novoj sezoni nastavljaju potragu za talentovanim ljudima. Žiri, je ove godine u izmenjenom sastavu, na čijem je čelu ostao Šaban Šaulić, dok će se gost iznenađenja, menjati na nedeljnom nivou. Uloga domaćina emisije je poverena starom tandemu, voditeljima Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću. Večerašnja emisija je pokazala nove talente, a samo najbolji su prošli dalje takmičenje.

Nakon što je žiri glasao, jednoglasno su se složili da u sledeći krug priđu: Denis Ibrahimović, Milana Tatervić, Zoran Janković, Stefan Petrović, Kristina Denić, Elvin Čavkić, Dejana Erić, Zoran Bušin, Ranka Pelemiđ i Nemanja Bačilović.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Tok emisije:

00:10 Almir Musić je prvo otpevao pesmu "Nisam te ponizio" - 4 da i 2 ne.

Druga pesma "Ja sam ostavljen" - 6 da.

Svi članovi žirija sem jednog su dali "ne", a onda je došlo do izmena. Bosanac je prokomentarisao kako je prvi put dao "da" jer mu se dopala pesma i jer smatra da ako je prošao prethodni kandidat i Almir treba da ima šansu. "Dobro je da smo mu dali šansu", rekla je Ana. "Odličan si bio u drugoj pesmi. Dobro je", smatra Adil.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

00:02 Denis Tošić se publici predstavio pesmom "Polomio vetar grane" - 4 da i 2 ne.

Druga pesma "Ti si žena koju ludo volim" - 4 da i 2 ne. Marija je istakla kako bi Denis trebao pravilinije da izgovara glasove. "Nisi ti za ovo", smatra Bosanac. "Dečko je muzikalan, ali mora sa njim da se radi", misli Ana. Adil smatra da Denisu treba da se pruži šansa, jer su je i gori imali.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:35 Emir Brunčević se predstavio pesmom "Na pragu ludila" - 4 da i 2 ne.

Druga pesma "Plačite oči moje" - 4 da i 2 ne. "Nije bilo idealno, ali čula se ta tvoja muzikalnost", smatra Bekuta. "Meni si bio odličan. I u prvoj i u drugoj pesmi si toplom bojom izvodio bravure. Meni si za 10", tvrdi Bosanac. Mariji je Emirovo pevanje bilo pregrubo, dok se Šabanu nije dopao vibrato. Adil mu je poručio da bira drugačije pesme.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:27 Milana Tatarević je prvo otpevala pesmu "Zlatni dan" - 6 da.

Druga pesma "Taj život moj" - 6 da. "Bila si sjajna. Izabrala si pesme koje te predstavlaju najbolje", kaže Adil. "Sasvim solidno", smatra Šaban, dok je Marija rekla kako je dala "da" zbog prve pesme. "Sve je bilo pristojno, ali moram da ti skrenem pažnju da si sa previše glasa pevala. U drugoj pesmi si se bolje snašla", rekla je Bekuta.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:17 Ranka Pelemiđ se predstavila pesmom "Poželim sreću drugima" - 4 da i 2 ne.

Druga pesma "Srećo reci" - 6 da. Učesnica je počela da plače od sreće. "Lepa boja. Pokazala si snagu, svaka čast", rekla je Bekuta. Šabanu se dopala Ranka i zamolio ju je da prestane da plače. Marija je oduševljena takmičarkom, a sa njom se složio i Adil. "Dopalo mi se što sve izvodiš na svoj način", rekao je pevač.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:07 Samir Rečković je prvo otpevao "Sinovi tuge" - 4 da i 2 ne.

Druga pesma "Čemu ovo sve" - 5 da i 1 ne. "Ja nisam znao ni ko si ni šta si. Mislim da je ovo bio tvoj auto gol. Nisi baš to sjajno otpevao, možda si trebao da izabereš drugu premu", smatra Adil. Ana tvrdi da Samir poseduje muziklanost i zato mu je dala glas. "Nije to bilo tako ružno, bilo je i lepih momenata, vidi se da imaš glas", kaže Šaban. Marija tvrdi da Samir peva odlično u kafani, jer ga je slušala uživo. "Kada pevaš bez treme, pevaš mnogo bolje. Možeš mnogo, mnogo bolje", otkrila je ona. Bosanac nije imao šta da doda.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:00 Zoran Bušin se predstavio pesmom "Plavuša" - 5 da i 1 ne.

Druga pesma "Kap po kap" - 6 da. "Kupio si me sa prvom pesmom", rekao je Šaban, a Ana je dodala kako je prva glasala za njega. "Čim su krenuli prvi stihovi, bio si u intonaciji, rekla je ona. "Izabrao si pesme koje ti leže, dobro pevaš", smatra Adil. "Vodi računa o intonaciji. Krajevi su ti visoki", tvrdi Bosanac.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:37 Bojana Sretenović je prvo otpevala pesmu "Daj ne pitaj" - 2 da i 4 ne.

Druga pesma "Ti me ne voliš" - 3 da i 3 ne. "Dala sam joj"da" da bi čula drugu pesmu", rekla je Marija i dodala da je druga pesma bila preveliki zalogaj za nju. "Nije to tako loše, ali ja nisam dao "da" jer je u prvoj pesmi zvučala loše", rekao je Šaban, dok je Adil dodao da je imala veliku tremu. "Ni drugom pesmom nas nisi oduševila. Ne dopada mi se generalno, mislim da treba puno da radiš", tvdi on. Ana Bekuta smatra da ima materijala i da može da napreduje. Bosancu se nije dopala Bojanina izvedba. Snežana i Saša su se složili da joj daju šansu i vide je u baražu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:29 Elvin Čavkić se predstavio pesmom "Otac" - 6 da.

Druga pesma "Grle me ruke promrzle" - 6 da. "Moje simpatije si pokupio prvom pesmom. Čuo se sladak triler i duša. Sve čestitke", rekao je Adil i dodao da mu fali malo energije na bini. Šabana su ponele emocije, te je zaplako dok je Elvin izvodio pesmu. "To što je Šaban zaplako dovoljno ti govori. Bilo je odlično", rekla je Marija.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:19 Kristina Denić se predstavila pesmom "Loše vino" - 6 da.

Druga pesma "Daire" - 6 da. Bosanac je za Kristinu imao reči hvale, sa čim se složila i Ana Bekuta. "Daješ sve od sebe. Bravo", rekla je ona. "Ja bih se obesila ako ti ne budeš stigla do finala. Nastavi ovako da pevaš", rekla je Marija Šerifović. "Lepo izgledaš i pevaš fantatično", rekao je Šaban. "Doživeo sam šok kada sam čuo da pevaš mušku pesmu. Sjajno! Ima sitnih grešaka, a za odabir pesama i pevanje desetka", kaže Adil.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:04 Anđela Šćekić je prvo otpevala pesmu "Grad bez ljudi" - 6 ne.

Druga pesma "Sve moje njeno je" - 4 ne i 2 da. "Ovo je bilo jako loše, prva pesma je bila očajna. Sve vreme si u falšu. Čula se i trema. Da sam ti "da" jer si u drugoj pesmi bila malo bolja, ali ni to nije bilo prosečno", smatra Adil. Šaban je u međuvremenu promenio mišljenje, te je Anđeli da "da".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:57 Denis Ibrahimović je se publici predstavio pesmom "Da se napijem muški" - 6 da.

Druga pesma "Loša zamena" - "Prvu pesmu si otpevao fino, ali konstantno se čuje kako nazalno pevaš. To mi se ne dopada, ali mislim da dobar to producent može da promeni", rekao je Adil, koji mu je poručio da mora da radi na dikciji. Ana se složila sa njim. "Isto kao i Adil, dikcija ti je najveći problem", smatra Marija. "Nemoj ti ništa menjati. To je sastavni deo tebe", poručio mu je Bosanac. Šaban smatra da je u drugoj pesmi bilo malo nečisto.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:48 Stefan Petrović se predstavio pesmom "Ustala je majka rano" - 6 da.

Druga pesma "Poslednji boem" - 6 da. "Otpevao si prvu pesmu predivno, uživao sam. Druga nije kao prva, ali nemam zamerku. Baš je bilo fino", rekao je Šaban. Marija se složila sa njim. "Narodnjaci su zakaon", bio je kartak Bosanac. "Otpevao si maestralno", rekao je Adil.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:41 Zoran Janković je prvo otpevao pesmu "Kraj mraka" - 6 da

Druga pesma "Zauvek tvoj" - 6 da. "Čim sam čuo prve tonove dao sam ti "da". Ti si jedan car", rekao je Adil. "Vrlo lepo, muziklano, odličan izbor", rekao je Bosanac. Ana tvrdi da se čuje Zoranovo mutiranje, ali da će stasati u dobrog pevača.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:31 Dejana Erić se predstavila pesmom "O da li je greh" - 6 da.

Druga pesma "S tobom bar znam gde je dno" - 6 da. "Bravo devojko" bila je jasna Bekuta. Marija smatra da će se Dejana naći u finalu. "Bogami nema se šta oduzeti. Lepa si i pevaš fantastično", rekao je Šaban. Adil je oduševljen izvođenjem obe pesme. "Svaka čast", rekao je pevač. Bosanac joj je poručio da je spremna za šou biznis. "Odlična si, ne more biti bolje", rekao je on.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:20 Prvi takmičar je Nemanja Bačilović koji se predstavio pesmom "Noć mi te duguje" - 6 da.

Druga pesma "I kad me svi zaborave" - 6 da. "Jedna lepa transformacija, obe pesme podjednako dobre. Bravo momče", rekao je Šaban. Adil je priznao da mu se više dopalo izvođenje prve pesme, jer je tu čuo njegovu boju glasa. "U drugoj pesmi ti se desila transformacija, ali meni se to nije dopalo. Mislim da to treba da izbegavaš", smatra on. "Prva sam za tebe glasala, odmah sam shvatila da se radi o dobrom izvođaču", rekla je Ana, a Bosanac smatra da je sve u redu. "Meni se ovo isto svidelo, samo sam zbunjena tvojom bojom", rekla je Marija. Ona je dodala da mora da ustanovi šta želi da peva.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Adil je istakao kako mu je veliko zadovoljstvo što se našao u ulozi žirijia.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Voditelji su njavili emisiju i predstavili gostujućeg člana žirija - Adila Maksutovića.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track