VASIĆI IZ VB OPTUŽENI ZA NASILJE Bivša snaja: Njihov sin me tukao, a oni su pili kafu!
Foto: Dragana Udovičić

Teške reči

VASIĆI IZ VB OPTUŽENI ZA NASILJE Bivša snaja: Njihov sin me tukao, a oni su pili kafu!

Stars -
Mileta Vasića, najstarijeg sina Radeta i Rade Vasić, koje smo gledali u Velikom bratu, bivša žena Elena optužila je za fizičko nasilje.

Ona nema lepe reči ni za bivšu svekrvu i svekra, od kojih je, kako kaže, trpela psihičku torturu.

"To su zli ljudi. Mile, za kojeg sam bila udata, se deset i više puta ženio. Mogu reći da je bio katastrofa. Nije bio pri svesti, drogirao se. To su njegovi celo vreme krili. Ja to nisam ni znala. Znači, njihov sin me tukao i maltretirao, da sam ja tako izašla plačući", ispričala je bivša snaja Vasićevih Elena.

"Rada je baš opasna žena. Ne znam kako ih ljudi vole i poštuju toliko jer ona je žena zlo... Njihov sin me je tukao, a oni su gledali i pili kafu. Smejali su mi se. Rekla mi je 'ti si ku.va, ti meni ovakva u kući ne trebaš", priča Elena.

Elena ima trogodišnjeg sina iz prvog braka kojeg je Mile Vasić prvo prihvatio, ali onda je krenuo pravi pakao."On me napadne ili udari. Onda viče na dete", prepričava Elena, koja je kako kaže, nakon toga pokupila stvari i zahvaljujući susedima pobegla.

Kaže da su je blizanci Mika i Giba jedini branili, a da joj je sada žao što sve nije prijavila policiji.Elena je navela i da svoje tri ćerke, koje žive u Austriji, kriju "kao zmija noge".

"Njihove ćerke hoće da ih se odreknu. One uopšte ne dolaze", tvrdi Elena.

Foto Dragan Udovičić
Foto Dragan Udovičić

Vijesti.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track