VELIKE ŠANSE ZA POBEDU: Bojana Stamenov u top šest favorita
Foto: Damir Dervišagi

Pesma Evrovizije

VELIKE ŠANSE ZA POBEDU: Bojana Stamenov u top šest favorita

Stars -
Predstavnica Srbije, koja se na Pesmi Evrovizije plasirala u finale, u kladionicama se popela na vrh lista koje prognoziraju pobednika

Nakon spektakularnog nastupa Bojane Stamenov na prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije u Beču šanse Srbije za pobedu rapidno su skočile.Srpska predstavnica se na kladionicama samo za noć popela među šest favorita. Svetski bukmejkeri nisu davali predstavnici naše zemlje preterane šanse ni za ulazak u finale, a za njen trijumf nudili su kvotu na jedan uloženi evro i do 150. Posle sjajnog izvođenje pesme „Ceo svet je moj“ kvota na pobedu Srbije smanjena je za više od šest puta, pa sada kladionice za Bojaninu pobedu na festivalu nude na uloženi jedan svega 26 evra.Bojanu Stamenov kladioničari vide u top 10 i njen plasman u sam vrh više se uopšte ne dovodi u pitanje.- Bila sam nervozna dok nisam izašla na binu jer sama činjenica da znaš koliko te ljudi gleda i da mnogo očekuju od tebe stvara pritisak. Smirivale su me dve pobednice Evrovizije Marija Šerifović i Končita. Nervoza je prisutna i dok sam čekala da pročitaju naše ime za prolazak u finale. Na kraju krajeva, uživam u tome što su me proglasili favoritom iz senke - rekla je srpska Areta Frenklin.

Jedan od najzaslužnijih za uspeh Srbije je menadžer Saša Mirković, koji Bojani predviđa i svetsku karijeru.- Srbija prvi put posle osam godina ima šansu da se nađe na evropskom tronu. Kao producent Bojane Stamenov i Marije Šerifović smatram da će Bojana biti velika svetska zvezda i siguran sam da njena karijera tek kreće nakon ovog nastupa. Nas sada samo korak deli od uspeha koji smo postigli 2007. godine s Marijom Šerifović u Helsinkiju, odnosno samo korak od toga da Srbija 2016. bude po drugi put domaćin ovog prestižnog takmičenja - rekao je Mirković.

Naša ekipa... Novinari dočekali Bojanu nakon plasmana u finale
Naša ekipa... Novinari dočekali Bojanu nakon plasmana u finale

IznenađenjeZASTAVA SRBIJE OD DEVET METARABojani Stamenov oči su bile pune suza nakon prolaska u finale zbog iznenađenja koje su joj priredili fanovi. U pres-centru našu devojku i članove ekipe sačekala je zastava Srbije duga devet metara, kojom se Bojana ogrnula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja