VELJKO I DALJE SOLIRA: Dosta mi je riba, uživam u samoći!
Foto: Dragana Udovičić

Cecin sin rasterao sve devojke

VELJKO I DALJE SOLIRA: Dosta mi je riba, uživam u samoći!

Stars -

Volim ovaj momački život, izlasci, kao i da nemam obavezu prema nekome, rekao je mladi Ražnatović za Kurir

Sin prvenac naše folk dive Svetlane Cece Ražnatović Veljko pojavio se na koncertu Bijelog dugmeta u nedelju, i to u pratnji drugara.Odavno ga niko nije uslikao s nekom devojkom, a kako je rekao za Kurir, prija mu momački život.- Za promenu sam došao sam, tačnije s drugarima. Prija mi da budem bez devojke trenutno. Volim ovaj momački život, izlasci, kao i da nemam obavezu prema nekome - rekao je mladi Ražnatović za Kurir.

Maša Terzić
Maša Terzić

Cecin sin obožava Bijelo dugme i da zna gotovo sve njihove pesme.- Obožavam pesmu „Bitanga i princeza“, a može se reći i da je autobiografska. Zapravo, u svakoj pesmi Bijelog dugmeta mogu da se pronađem - tvrdi Veljko Ražnatović.

Ksenija Bujišić
Ksenija Bujišić

SVE NJEGOVE LJUBAVIVeljko Ražnatović je prethodnih godina slomio mnoga ženska srca. Poslednja u nizu bila je voditeljka Ksenija Bujišić, s kojom je raskinuo posle samo dva meseca. Pre nje je bio s Mašom Terzić, svađali su se i mirili više puta. Posle Maše, na red je došla Tamara Božić, studentkinja iz Beograda. Ovoga leta je, navodno, bio u vezi sa 11 godina starijom Anom.

J. Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track