VENDI BEZ DLAKE: Dari se u očima vidi ona stvar!
Foto: Kurir I Dragan Kadić

Oplela po koleginici

VENDI BEZ DLAKE: Dari se u očima vidi ona stvar!

Stars -
Daru Bubamaru je, između ostalog, napao demon bluda, koji ju je totalno rasporio. Tu je i naskakivanje na sve ono što ide na tri noge, neću da kažem na dve, a na treću se oslanja, rekla je Vendi

Oplela po koleginici.Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi rekla je da je Dara Bubamara, po njenom mišljenju, opesdnuta i to demono bluda i u očima joj se vidi da razmišlja samo o onim stvarima.

"Imamo 42 vrste demona koji napadaju ljude, a Daru Bubamaru je, između ostalog, napao demon bluda, koji ju je totalno rasporio. Demon bluda čoveka tera da mu polni organ komanduje razumom i naravno čovek je tada na nivou životinje. U očima se vidi da razmišlja samo o onim stvarima. Onda, ona stvar se vidi u očima. Tu je naskakivanje na sve ono što ide na tri noge, neću da kažem na dve, a na treću se oslanja", rekla je Vendi u emisiji "Dvogled".

Pevačica je otkrila i da se pokajala zbog silikona koje je ugradila da bi se slikala za naslovnu stranu Plejboja.

"Silikoni su bili i ostali nepromišljen gaf i gluposti. Smatrala sam da će biti pun pogodak tada, ali naravno to se pokazala velika glupost, kao teret. Teški su", rekla je Vendi i napomenula da su silikoni u guzi u stvari samo da provuku muškarce koji vole odpozadi.

Spomenula je i srpskog genija Nikolu Teslu napomenujući da se on "uštrojio" jer nije želeo da ima bilo šta sa ženama.

http://www.youtube.com/watch?v=3y8rdeKj6aI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track