VENDI ZAPENILA ZBOG ŠEŠELJA: Milomire Mariću, kastriraću te pincetom!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Intervju Vesna Vukelić

VENDI ZAPENILA ZBOG ŠEŠELJA: Milomire Mariću, kastriraću te pincetom!

Stars -
Novinar je u emisiji rekao Šešelju da se Vendi hvali vezom s njim. Pevačica obećava da će autoru „Ćirilice“ iščupati ono što je on njoj pokušao da stavi u usta

Ona koje se svi plaše u rijalitijima, od koje potajno strepe, ali se potajno i nadaju njenom dolasku, kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi u intervjuu za Kurir Stars priča o učesnicima, analizira i njihove svađe i otkriva koliko su tačne spekulacije da će ponovo biti učesnik „Farme“ ili „Parova“.- Postoji rijaliti gde bih se osećala kao gladijator, ali postoje neki punktovi preko kojih moram da prođem, ali moje dostojanstvo i ponos kažu mi da ne treba da budem tamo gde su muve zunzare jer se zna na šta one lete. Ja želim da budem okružena leptirima. Ali, u svakom slučaju, mesto mi je u rijalitiju jer se tu pokazuje znanje i za mene je to najveći izazov.Naša saznanja su da ulaziš u „Farmu“, a „Parove“ si odbila zbog Vesne Rivas?- Neću namerno da imenujem, reći ću samo da u jednom rijalitiju postoji moralni degenerik, najlošija osoba na estradi, i nikada ne bih ušla dokle god je ta osoba tu. A svako sa zdravim razumom će shvatiti o kome je reč jer ona nema konkurenciju, Srbija se iz godine u godinu čudi da takva osoba prezrena od naroda postoji, ali to se brzo zaboravi jer mi imamo kratko pamćenje.Ekrem Jevrić nema kratko pamćenje, često te pominje. Kako se snalazi u „Parovima“?- Snalazi? Pa on uopšte ne postoji! Ali ja sam to i očekivala jer kako kaže ona čuvena: „Ubi me prejaka reč“. On je mnogo laprdao prethodnih godina i izgubio je poziciju.Da li bi bio drugačiji da si ti tamo?- Pa naravno. Ja najbolje znam koliko sam truda uložila u njega, koliko sam ga animirala da ne posustane, a sada njime neće niko da se bavi jer vreme je drugačije nego pre četiri-pet godina, ljudi su samoživi i niko nije lud da provodi vreme sa Ekremom.

Jelena Golubović, Foto: Dragana Udovičić
Jelena Golubović, Foto: Dragana Udovičić

Imenuj bar jednu samoživu osobu u „Parovima“?- Jelena Golubović. Tipična muva zunzara kojoj ništa nije sveto i s takvima je nemoguće obitavati u zatvorenom prostoru. Još jedan moralni degenerik.Pominjali su te Milomir Marić i Vojislav Šešelj?- Milomir Marić o Šešelju i meni priča već godinama, a na njegovu opasku o tome Šešelj je odgovorio onako kako odgovara pravi gospodin aristokrata i na inteligentan način još jednom objasnio da je nekulturno ulaziti u nečiji privatan život. Na jedan takav aristokratski odgovor, Marić je iz svog pilećeg mozga izvukao objašnjenje kako on mora da pita da li je Šešelj bio sa mnom jer se ja hvalim time! Verujte mi, utrnula sam kada sam čula tu nebulozu i laž. A sada javno obećavam da ću mu zbog te notorne laži pincetom iščupati ono što je on meni pokušao da stavi u usta! A da moram koristiti pincetu znam na osnovu nezadovoljenih žena, saradnica, prijateljica, koje kada se pomene Marićevo ime, samo se namršte. Za tu akciju moram da nabavim onu japansku, minijaturnu pincetu.Često te pominju Stanija i Maja Nikolić?- Zato što sam i jednoj i drugoj preko potrebna. Ja bih njihov sukob podigla na viši nivo, tako što bih im pokazala ko su zaista štetočine i odmah bi njihov problem pao u zapećak jer je to trivijalan problem, ja bih postavila na scenu neke druge glumce. Recimo, Milića Vukašinovića, još jednog moralnog degenerika, ikebanu koja se šeta sa onim veštačkim zubima. Njega bih poslala u starački dom, a ne u rijaliti.Ali zbog čega je Maja ušla u problem samo sa Stanijom, a tamo je još nekoliko starleta, mnogo provokativnijih i obnaženijih od nje? A pri tome je u iznenađujuće dobrim odnosima sa Zoricom Marković.- To je jednostavno - Maja Nikolić je psihofizički nezrela osoba. U tome je problem i tu je odgovor. Uopšte ne mislim da Maja ima loše srce, naprotiv, samo joj fali sazrevanja i duhovnog uzdizanja. Ne ume da proceni ljude i ne primećuje one koji se motaju oko nje, a puni su zla.Ko je najjači igrač u „Farmi“?- Moramo biti realni i priznati da je Maja Nikolić uspela sebe i te kako da nametne jer ima jačinu. Pored nje, Kristijan. Njegova uloga u „Farmi“ je značajna. Svaki rijaliti ima svoju priču, temu. To smo nekad bili Ekrem i ja, a sada su glavna tema Maja i Kristijan.

Vlada Stanojević, Foto: Damir Dervišagić
Vlada Stanojević, Foto: Damir Dervišagić

A ko je najslabiji?- Reći ću ko je najmanje primetan - Vlada Stanojević. On je toliko bleda figura da sam ga tek pre neki dan primetila. Čula sam da je ušao u rijaliti da se opere od skandala zbog prebijanja bivše devojke, pa je možda smislio takvu taktiku koja leži njegovom karakteru, a to znači bledilo.Zorica S. Radulović

AgresijaMIRA ŠKORIĆ JE PRIMITIVNAVendi je razočarana ponašanjem Mire Škorić u „Parovima“, iz kojih je izbačena zbog agresije prema starleti Maci Diskreciji.- Čovek koji ima dostojanstvo, koji ume verbalno i da pomazi i da ugrize, nema potrebe da udara šamare, da bude do te mere primitivan. To je Mirin hendikep. Sada je izgubila simpatije naroda koje je dobila kada joj je Dragana Mirković ukrala dečka Zorana Bašanovića. Ali ja nikad nisam bila fascinirana njenim pesmama, već onim što je rodila, a rodila je i odgajila veliki kapital za budućnost. Njena ćerka Milica je prešišala mamu u svakom pogledu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track