Verica Rakočević je sa 18 bila silovana, a sad pruža podršku drugim devojkama
Foto: Printskrin

Ohrabruje ih

Verica Rakočević je sa 18 bila silovana, a sad pruža podršku drugim devojkama

Stars -
Verica je davno prvi put progovorila o užasnom iskustvu koje je doživela sa samo 18 godina. Danas iznova iznosi priču kako bi obodrila devojke koje su isto doživele, da znaju da nisu krive i da pored svega što su doživele mogu i zaslužuju da budu uspešne

Poznata kreatorka Verica Rakočević, ponovo hrabro govori o tragičnom iskustvu silovanja, kako bi podržala žrtve nasilja i ohrabrila ih da nastave život.

Verica je davno prvi put progovorila o užasnom iskustvu koje je doživela sa samo 18 godina. Danas iznova iznosi priču kako bi obodrila devojke koje su isto doživele, da znaju da nisu krive i da pored svega što su doživele mogu i zaslužuju da budu uspešne.

"Kad sam pre mnogo godina iznela svoj slučaj, neki moji prijatelji, čak i intelektualci od kojih to nisam očekivala, rekli su mi „šta ti je to trebalo“. Pa trebalo mi je da pomognem nekoj devojci od 18 godina da može da nastavi život dalje i da eto jednog dana bude srećna, zadovoljna i, da budem neskromna, uspešna kao ja", ispričala je Verica.

Kreatorka je dodala da žene ne treba da trpe nasilje ni od koga i da treba da slobodno govore o tome bez stida.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track