VESNA RIVAS OČAJNA: Mrtvu majku čekam da se pojavi na vrata!
Foto: Nebojša Mandić

Tuguje

VESNA RIVAS OČAJNA: Mrtvu majku čekam da se pojavi na vrata!

Stars -

Bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" Vesna Rivas sahranila je majku Miljanu pre skoro pola godine, ali još uvek ne može da shvati da nje više nema.

Iako je pred kamerama u luksuznoj vili "Parova" delovala hrabro i stameno, pevačica se sve vreme lomila iznutra zbog gubitka jedne od najvažnjih osoba u životu. Pevačica je pristala da se nekoliko dana nakon gubitka majke vrati u rijaliti kako bi skrenula misli od porodične tragedije koja ju je zadesila. Međutim, tek kada je napustila rijaliti šou, shvatila je koliko joj fali majka.

"Ne, ne mogu da prihvatim da nje više nema. Ja i dalje mislim da je ona živa i da će se svakog trenutka vratiti iz banje, gde je često odlazila. Mi smo mnogo bile vezane, stalno sam bila uz nju i sada mi je bez nje grozno. Neki su me osudili što sam se posle deset dana od sahrane vratila u rijaliti, ali meni je bilo potrebno društvo. Nisam bila sama, stalno se nešto dešavalo i tako sam bolje podnela gubitak. Evo i sada, u spoljnom svetu, ja tražim neku zanimaciju, nešto što će mi skrenuti misli od gubitka", rekla je Vesna.

"Upravo sređujem svoju fan-stranicu na Fejsbuku. Mnoge moje pesme moji fanovi nisu mogli da pronađu, pa sam ih sad sve stavila na jedno mesto", objašnjava pevačica, koja je godinama brinula o svojoj bolesnoj majci.

Vesnina mama je pre 20 godina slomila kuk, a pre šest meseci je ostala nepokretna, pa joj je ćerkina nega bila neophodna.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track