VESNA ZMIJANAC ODLOŽILA OPERACIJU: Trese se, znoji, hvata je drhtavica a ipak ulazi na Farmu!
Foto: Dragan Kadić

Problem sa žlezdom

VESNA ZMIJANAC ODLOŽILA OPERACIJU: Trese se, znoji, hvata je drhtavica a ipak ulazi na Farmu!

Stars -
Vesna Zmijanac, iako je već duže vreme na terapiji i veoma burno reaguje na promenu vremena, od večeras je učesnica sedmog izdanja rijaliti programa Farma.

Naime, već nekoliko godina Vesna ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a iako se trudila da sakrije da joj je zdravlje ugroženo, pevačica je nedavno rešila da otvoreno progovori o tome da bi dala primer drugim ženama.

Uprkos terapiji koju joj je lekar prepisao, Vesna je nedavno uz njegovu preporuku rešila da se podvrgne operaciji stitne žlezde koja joj je godinama stvarala probleme.

"Nedavno je uradila hormone štitne žlezde i redovno sve kontroliše. Međutim, kada krenu vremenske oscilacije, dese se novi problemi. Preterano se znoji, ima drhtavice, menja joj se raspoloženje iz minuta u minut. Užasno je umorna i usporena. Jako se uplašila za svoje zdravlje, ali joj je lekar rekao da nema potrebe da se previše opterećuje, s obzirom na to da redovno odlazi na kontrole i da prati rad štitnjače", rekao je izvor blizak pevačici.

"Ipak, lekar joj je predložio da bi uskoro trebalo da se podvrgne operaciji, o čemu je nekoliko nedelja intenzivno razmišljala. Međutim, prihvatila je ponudu da uđe na Farmu, pa će zasad odložiti operaciju", rekao je izvor.

"Uradila sam hormone stitne žlezde. Još ne znam da li je problem tiroide, ali je tačno da osećam nelagodu s vremena na vreme. Znojenje, neke drhtavice, svašta me spopadne", rekla je Vesna.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track