(VIDEO +18) SEKS, TUČE I LAŽI: Evo po čemu ćemo sve pamtiti Parove!
Foto: Printscreen

Finale se bliži kraju

(VIDEO +18) SEKS, TUČE I LAŽI: Evo po čemu ćemo sve pamtiti Parove!

Stars -
Takmičari su zarad popurarnisti i glasova gledaoca bili spremni da urade sve

Rijaliti šou Parovi, koji je digao celu Srbiju na noge zbog kontroverznih učesnika, seksa i svađa, bliži se kraju.

Treću sezonu su obeležili svađe, incidenati, tuče, pravi seks i simulacija. Takmičari su zarad popurarnisti i glasova gledaoca bili spremni da urade sve.

Finale rijalitija je u nedelju, a za svog favorita možete da glasate OVDE.

Jednostavno, zarad popularnosti bili su spremni na sve! Evo šta je sve obeležilo treći serijal Parova:

Hasan Dudić pretukao Jelenu Golubović

Pevač Hasan Dudić je najpre povukao Golubovićevu za kosu, a zatim ju je udario pesnicom. To mu nije bilo dovoljno, pa ju je, kada je pala dole, šutnuo u glavu. Posle napada obezbeđenje je Dudića izbacilo iz kuće, a saslušala ga je policija posle čega je pušten. Jelena mu nije oprostila batine, a Hasan je osatao bez honorara i čega ga tužba.

Jasmin Nevenkić, koji se veoma kratko, ali je uspeo da bude sa starletom Mimi Oro. Sa starletama Macom Diskrecijom i Atinom Ferari se ljubio, a sa Oro je otišao korak dalje. Jedne noći su imali „vruću akciju“ ispod pokrivača.

Maca Diskrecija Drljači pokazala grudi

Bosanska starleta je bez srama spustila haljinu kako bi ukućani procenili da li su njene grudi dovoljno velike. Da stvar bude još gora, jedan od najstarijih učesnika Bora Drljača ispipao je njene grudi kako bi utvrdio da li Maca ima silikone i da li je veličina odgovarajuća.

Ona se na početku rijalitija nije odvajala od pevača je tako pred njim plesala polugola, ali se Drljača nije tako lako dao, možda jer je dobio informaciju iz vana da njegova žena nije baš naklono gledala na Macu i čak joj zapretila.

Seks Ružice i Igora X

Ružica i Igor nisu mogli da izdrže i, iako su tvrdili da su samo prijatelji, pa su se imali seka u velikoj tajnosti!Pevačica Ružica Veljković uspela je za 4 meseca da se u dva muškarca zaljubi u realiti. Prvo u pevača Igora X, a zatim u starletana Filipa Đukića, sa kojim je trenutno u emotivnoj vezi. Iako su ona i Igor tvrdili da su samo prijatelji, njihovo ponašanje je pokazavilo drugačije. Tokom dana su češkali, a jedno veče su imali i seksualni odnos. Trudili su se ispod pokrivača da to urade gotovo neprimetno, ali ukućani su, koji su ih posmatrali, su shvatili šta rade.

Seks Ružice i Filipa

Ružica Veljković obećala je da će sa Filipom imati seks bez pokirvača ako maneken ostane i to svoje obećanje je i ispunila. Ružica i Filip su pred ukućanima i kamerama odradili posao bez pokrivača. Mnogi misle da se između njih dvoje nije dogodilo ništa i da su samo simulirali seks.

SEX 2.DEO!Filip potpuno go, dok mu se Ruzica sa brusom i gacicama pomerenim u stranu nabija! (PRODUKCIJA UBRZO MENJA KADAR)

Posted by Parovi - 2015 on уторак 2. јун 2015.

Ruzicin obecani sex bez pokrivaca se upravo dogodio, ostali su gledali u soku(Tijana, Gasttoz, Amy i Mimi) I na kraju aplaudirali

Posted by Parovi - 2015 on понедељак 1. јун 2015.

Zmaj od Šipova se skinuo go i onanisao

Zmaj od Šipova spustio je gaće i pred svima pokazao svoj polni organ. Zmaj je neprestano pričao o svom ponusu i hvali se da mu je sasvim zaviden dužine, a onda je to pokazao svima.

Tijana Ajfon pijana imala seks sa Gastozom

Starleta Tijana Ajfon već po svom ulasku u vili rekla je da joj se dopada i već posle negoliko dana imali seks u tuš-kabini. Starleta se toliko napila da je čak i gola izlazila pred kamere, tako da je bilo i više nego jasno šta su tamo radili zajedno. Nihova romansa nije mnogo trajala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track