(VIDEO) CECA NACIONALE: Mahala i ogrnula se srpskom zastavom u Sarajevu!
Foto: Printskrin

Grom u Bosni

(VIDEO) CECA NACIONALE: Mahala i ogrnula se srpskom zastavom u Sarajevu!

Stars -
Pevačica se dok je pevala pesmu Da raskinem sa njom ogrnula sa srpskom zastavom koju je dobila iz publike
1 / 4 Foto: Printskrin

Srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala spektakulatan koncert u Istočnom Sarajevu, prvi put posle rata u Bosni i Hercegovini. Oko 30.000 ljudi u glas je dva i po sata bez prestanka pevalo sa Cecom Nacionale. Nizala je svoje hitove, dok joj je publika posle svake pesme skandirala: "Ceco, mi te volim", a pevačica je u jednom trenutku uzvratila: I ja volim Sarajevo!

Balkanska zvezda koja se na stadionu Slavija pojavila u seksi cenim kožnim pantalonama koncert je počela pesmom "Nevaljala". Obožavaoci su satima pre koncerta strpljivo čekali da uđu na stadion, koji je bio krcat, a svi koji nisu uspeli da nabave karte pratili su koncert u okolnim ulicama.

Publika je sve vereme koncerta, koji je trajao dva i po sata, pevala sa srpskom divom, a pevačica se dok je pevala pesmu "Da raskinem sa njom" ogrnula srpskom zastavom koju je dobila iz publike.

Podsetimo, koncert je okarakterisan kao događaj visokog rizika jer su neke ekstremističke grupacije Bošnjaka i Hrvata planirale da ga spreče, organizatori su preduzeli sve mere bezbednosti kako bi spektakl protekao u najboljem redu. Ražnatovićeva je na koncert stigla helikopterom i odmah posle završetka se vratila u Beograd.

http://www.youtube.com/watch?v=EBsMZrgrtWA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track