(VIDEO, FOTO) BILA JE PRVA PEVAČICA MAGAZINA: Evo šta danas kaže o muzici svog benda!
Foto: Printscreen

Vratila se iz Amerike

(VIDEO, FOTO) BILA JE PRVA PEVAČICA MAGAZINA: Evo šta danas kaže o muzici svog benda!

Stars -
Ljiljana Nikolovska godinama živi u San Pedru u Kaliforniji, gde u kući ima studio

Ljiljana Nikolovska pevala je u grupi Magazin od 1983. do 1989. godine, kada je bend bio jedan od najpopularnijih u velikoj Jugoslaviji. Prvi put su se pojavili 1980. na Splitskom festivalu, a kad im se plavokosa pevačica pridružila tri godine kasnije, napravili su konkurenciju s velikim hitom Kokolo.

Posle razvoda od prvog supruga Jadrana Lazića, 1995. se udala za muzičara Petea Mazicha. Godinama žive u San Pedru u Kaliforniji, gde u kući imaju studio. Par ima sina Tonija.

U rodni Split je došla nedavno zbog bolesnog oca, a pevačica je posetila i Srbiju.

Iako se i danas bavi muzikom, Nikolovska je rekla da je muzika osamdesetih valjala i tada su muzičari znali da sviraju, dok joj se današnji rad Magazina i ne dopada.

"Valjda sam starija generacija koja ne sluša te stvari. Ako ima svoju publiku, znači da valja na neki način koji ja ne razumem. Danas je sve takav štanc. Magazin je još i ok", iskrena je Nikolovska.O naslednicama u bendu, koje su danas isto bivše, ima samo reči hvale.

"Danijela Martinović i Jelena Rozga su dame, prelepe obadvije. Svaka je napravila ogromnu karijeru", rekla je Splićanka za Tabloid.

Nikolovska ima spremljene nove pesme, ali ne zna da li će ih i objaviti."Ovo je neko drugo vreme, drugi trendovi, drugi pevači Ja sam pomalo staromodna", rekla je Ljiljana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track