(VIDEO, FOTO) DOKAZ DA PARE NISU SVE: Gastoz u suzama zbog bivše proslavio pobedu u Parovima!
Foto: Damir Dervišagić

Rijaliti šou

(VIDEO, FOTO) DOKAZ DA PARE NISU SVE: Gastoz u suzama zbog bivše proslavio pobedu u Parovima!

Stars -
Gastoz nije mogao da kontroliše emocije ni pre, a ni posle proglašenja pobednika, pa se kroz suze zahvalio svima na podršci

Nenad Marinković Gastoz izašao je iz vile rijalitija "Parovi" bogatiji za 45.000 evra, a u finalu je pobedio Jelenu Golubović. Na trećem mestu našao se Zmaj, a na četvrtom Maca Diskrecija.

Nakon proglašenja pobednika žurka je nastavljena u vili. Dok su se gosti zabavljali, svaki takmičar seo je u dvorištu pred kameru i izneo svoje utiske o boravku u vili.

Nenad je dobio podršku većine ukućana, njegovom pobedom jedino nisu bili oduševljeni Tijana, Maca, Jelena i naravno Zmaj. Čak je i Ružica, koja se svakodnevno svađala sa njim u vili, pružila Gastozu podršku u finalu rekavši da su sve svađe bile iscenirane i da je ona sve vreme glumila.

Gastoz nije mogao da kontroliše emocije ni pre, a ni posle proglašenja pobednika, pa se kroz suze zahvalio svima na podršci.

"Zahvaljujem se svima na glasovima. Veliki pozdrav za moju mamu, volim je najviše na svetu. Znam da ti je drago što tvoj sin ovo govori i što se našao na tronu ovog rijalitija. Hvala mojim Sinđelićima, hvala Svilajncu! Hvala Hepi televiziji što mi je ovo omogućila. Hvala i Mariji. Nadam se da ti je drago što me vidiš na ovom mestu. Pozdravljam tebe i tvoju porodicu, nadam se da ćemo se videti kada se sve ovo završi i popiti kafu", poručio je Gastoz.

Proglasenje pobednika i Gastoz pobednik

Posted by Maldivi rijaliti on недеља 28. јун 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track