(VIDEO) GENETIKA: Rada Manojlović i njen brat Nenad otkrili odakle im talenat za muziku
Foto: Printskrin/TV Prva

Grand zvezda

(VIDEO) GENETIKA: Rada Manojlović i njen brat Nenad otkrili odakle im talenat za muziku

Stars -
Kažem mu sve što mislim, ma koliko mu se to dopadalo ili ne, objašnjava popularna pevačica zašto kritikuje starijeg brata

Nenad Manojlović, jedan od favorita u "Zvezdama Granda" i rođeni brat popularne folk pevačice Rade Manojlović, kaže da se plasirao u dalje takmičenje ovog šoua zahvaljujući svojim kvalitetima.

Međutim, podrška najbližih mu i te kako znači.

"Svi su uz mene, ali je Rada zbog nastupa sprečena da me bodri u studiju", kaže brat po ocu Rade Manojlović.Ona se nadovezuje i objašnjava da je u njihovoj kući veoma veselo, a i kako bi drugačije bilo pored tri izvrsna vokala.

"Naš tata je odličan pevač, ali se ne bavi time. Snimio je album pre 30 godina, ali mu je draže bilo da vozi po Iranu, Iraku, Jordanu... Kad je reč o pevanju, gene je preneo prvo na mog osam godina starijeg brata Radeta, a onda i na mene. Samo našu mlađu sestru Mariju mikrofon ne privlači. Nenad dugo nastupa, snimio je i nekoliko pesama, ali ranije nije hteo ni da čuje za takmičenja. Ubeđivali smo ga godinama da se prijavi za "Zvezde Granda"", kaže ona.

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink

Nenad za Radu kaže da mu je strašni sud, jer ga uvek kritikuje kad su sami iako je mlađa od njega, dok ga u javnosti glasno bodri. To potvrđuje Rada.

"Kažem mu sve što mislim, ma koliko mu se to dopadalo ili ne. Prošla sam ono što sad on prolazi na sceni "Granda" i sugerišem mu da se okrene narodnjacima, koje odlično peva, iako je u duši zabavnjak. Znam šta prolazi kod publike i rekla sam mu da ni ja ne pevam samo ono što volim. Da se nisam trudila da ugodim ukusu publike, i dalje bih bila u svom selu Četerežu. Kad me je poslušao i pevao pesme Marinka Rokvića i Šabana Šaulića, odlično je prošao u takmičenju", ispričala je Rada.

Nenad je srećan što ga uz devojku i prijatelje bodri i druga sestra Maja.

Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

"Pretpostavljam da je narodu interesantna činjenica što sam Radin brat, ali u takmičenju odluku o tome ko prolazi dalje donosio je žiri koji nije znao ko sam. Smatram da sam ovde zahvaljujući kvalitetima", kaže Nenad.

Rade Manojlović kaže da se njegova deca Nenad, Rada i Maja veoma vole i poštuju iako su od različitih majki.

"Kad je Nenad pošao u školu, razveo sam se od njegove mame i vratio se u Četereže iz Novog Sada. On je ostao sa majkom, a ja sam plaćao alimentaciju. Ubrzo sam se opet oženio i dobio ćerke, a Nešu sam dovodio vikendom. Vozio sam kamion i nekad sam mesecima bio odsutan od kuće, ali moja deca su se vezala kao da su od jedne majke. Rada i Maja su i dobre tetke Nešinom detetu", kaže Rade

http://www.youtube.com/watch?v=WLkOR2zhLGo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track