(VIDEO) HAOS NA SAMOM STARTU: Maja Nikolić oterala, pa BRUTALNO isprozivala Zoricu Brunclik!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

(VIDEO) HAOS NA SAMOM STARTU: Maja Nikolić oterala, pa BRUTALNO isprozivala Zoricu Brunclik!

Stars -

Maja Nikolić je na samom startu "Pinkovih zvezda" iskoristila priliku da isproziva koleginicu Zoricu Brunclik. U prvoj grupi nastupile su devojke, a led je probila " Tanja Nikolić Čukić koja je otpevala pesmu "Ciganine, ti što sviraš", što je iznenadilo Šabana Šaulića.

"Otkud sad to?! Ti si uvek pevala neku drugu vrstu muzike? Pa ti, znači, sve znaš lepo da pevaš! Retko ko tako može od starijih pevača da otpeva", rekao je Šaban, koji je u znak oduševljenja tokom Tanjinog performansa dizao noge, otkrio je Milan Kalinić.

Sa njim se složila Dara, koja nije mogla da sakrije da ju je šokiralo Šabanovo ponašanje."Jako si lepo otpevala, prosto si me iznenadila. Znam kako si se oblačila, koje si pesme pevala, više mi se sviđa ovaj stil. Trudiš se da dođeš do finala", rekla je ona. Dodala je da je ispunjena pozitivnom energijom zbog Đanijevog dolaska na mesto Zorice Brunclik, a onda se nadovezala i Maja Nikolić.

"Konačno smo iz parlamenta prerasli u šou program", rekla je Maja i time prozvala Zoricu, za koju misli da je svojom ozbiljnošću kvarila zabavu u "Pinkovim zvezdama".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track