(VIDEO) IMA SE, MOŽE SE: Romana pukla 10.000 evra za spot!
Foto: Printskrin

Novi spot Bajla, bajla

(VIDEO) IMA SE, MOŽE SE: Romana pukla 10.000 evra za spot!

Stars -
Uradila sam vrhunski spot, pesmu sa najjačim autorima i osetila sam da je vreme za promene i neku novu Romanu, rekla je pevačica

Romana Panić snimila je novi spot za pesmu „Bajla, bajla“ u luksuznom ambijentu jednog hotela u Subotici. Kako bi dobila vrhunski kvalitet, Romana nije štedela na sredstvima, pa je u snimanje visokobudžetnog spota, uložila čak 10.000 evra.

Naime, Romana je pesmu dobila na poklon od Aleksandra Milića Milija, a pored njega na pesmi je radio i čuveni duo Marina Tucaković i Damir Handanović. Međutim, Romana je rešila da promeni produkcijsku kuću za koju je izdavala od samog početka karijere i potpisala je ugovor sa “Grand produkcijom”, koja će biti njen novi izdavač."Uradila sam vrhunski spot, pesmu sa najjačim autorima i osetila sam da je vreme za promene i neku novu Romanu. Od “Granda” sam dobila sjajne uslove i od sada će oni biti moji izdavači", rekla je.

Podsećamo, Romana je nedavno proslavila 15 godina karijere, 40. rođendan i promovisala je novi singl koji je već ekranizovala. S obzirom na to da je već pokrenula novu saradnju i da je u pripremi još jedan spot, reklo bi se da je pevačica zaista puna elana i energije.

http://www.youtube.com/watch?v=EwgQs5jIlho

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track