(VIDEO) JELENA: Volim muškarce s mu.ima! MIKI: Ja nisam tvoj muškarac
Foto: Printskrin

Pukla ljubav

(VIDEO) JELENA: Volim muškarce s mu.ima! MIKI: Ja nisam tvoj muškarac

Stars -

Po svemu sudeći, jutros je na veliko prijateljstvo Jelene Golubović i Mikija Mećave stavljena tačka.

Mnogi farmeri su se na sinoćnjem porodičnom sastanku zavadili, ali niko nije očekivao da će doći do žestoke svađe Jelene Golubović i Mikija Mećave. Ipak, i to se desilo.

Rediteljku je, naime, razbesneo Mikijev postupak tokom kojeg je kokošja jaja podelio sa svim farmerima, umesto da ih sačuva za useljenje u famoznu kućicu. Da stvar bude gora, Jelena se naljutila i na majku Svetlanu Golubović, jer je podržala Mikijev postupak.

"Rekao si da je to za kućicu. Je l’ si rekao", siktala je Jelena, a onda je Miki potpuno pobesneo."Nemoj me više pitati za tu kućicu! Nećeš ti meni određivati ništa", ljut je bio Mećava, dok ga je prijateljica ponižavala."Ja držim reč, imam stav, karakter, a ti ga nemaš! Tebe isprozivaju, a ti izneseš jaja! Ja volim muškarce s m*dima", besnela je Golubovićeva.

"Ma, ti si željna svega", uzvratio je Miki, a onda je Jelena potpuno izgubila kontrolu. Da bi dokazala da nije željna ničega, kontroverzna farmerka je ustala i porazbijala sva jaja koja su se nalazila u korpi na stolu u dvorištu. Kako je rekla, to je uradila da bi dokazala da ona nije željna ničega.

"Ničega nisam željna, ali sam željna da imam kraj sebe muškarca koji ima m*da", provocirala je rediteljka, a onda je Miki poentirao.

"Ja nisam tvoj muškarac, nego tvoj drug", oštar je bio pevač.

On je nakon svađe pokušao da izgladi odnose sa Jelenom kojoj se umiljavao, međutim, nije uspeo da odobrovolji rediteljku. Njih dvoje su svađu nastavili pred ostalim farmerima u kuhinji, ali i nakon što su svi farmeri otišli na spavanje. Jelenina i Mikijeva žustra rasprava se nije završila onako kako su njihovi fanovi priželjkivali, a da li će uspeti da izglade odnose, ostaje da vidimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja