(VIDEO) KRISTIJAN ZAPANJIO SRBE: Ovo je prava i jedina istina zašto me je Albanac nokautirao!
Foto: Printskrin

Evo šta se desilo u ringu

(VIDEO) KRISTIJAN ZAPANJIO SRBE: Ovo je prava i jedina istina zašto me je Albanac nokautirao!

Stars -
Kristijan je, kako je ispričao, otišao u kladionicu u Austriji i kladio se na sebe da će dozvoliti da ga udari 10 puta nebranjeno u glavu i da će on prebaviti u loši položaj

Kristijan Golubović, koji trenutno jedan od najzanimljivijih farmera na imanju Lisović, otkrio je kako je i zašto izgubio meč protiv Albanca Agima Abdulahua.

"Uvek smo prijateljski pričali, kao da mi oda ogromno poštavanje. Ja sam se perfektno spremio, smršao sam 18 kilograma, mogao sam da odboksujem punih 15 minuta", počeo je svoju priču Golubović.

"Svađamo se mi u jednoj kafani, onako prijateljski, i on meni kaže: Verovatno ću izgubiti od tebe zbog proporcija, ali boriću se. Ako te jedna moja nađe u glavu, uspavaću te. Ja mu kažem ovim rečima: Kepec kao ti, ćelavi, kad bi me udario 10 puta iz sve snage i uspavao, ja bih sebi odsekao obe ruke", rekao je Golubović.

Kristijan je, kako je ispričao, otišao u kladionicu u Austriji i kladio se na sebe da će dozvoliti da ga udari 10 puta nebranjeno u glavu i da će on prebaviti u loši položaj i da je zbog toga izgubio meč.

"To je prava istina, da zna cela Srbija, da sam ja pustio tog kepeca iz sujete i ponosa, pošto je rekao da će me nouakutira jednim udarcem. A pošto komarac ne može volu ništa, ja sam pokazao da posle 16 i 20 udaraca laktom da je on meni napravio mali podliv na oku. Nije me on nokautirao, nego sam vešto izbegao", ispričao je Golubović. koji se žalio i na sudija jer mu je ispala guma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track