(VIDEO) NE MOŽE DA ZABORAVI BATINE: Milica Dabović pokazala VERENIČKI PRSTEN, pa raskrinkala Simona!
Foto: Printscreen

Oplela po bivšem

(VIDEO) NE MOŽE DA ZABORAVI BATINE: Milica Dabović pokazala VERENIČKI PRSTEN, pa raskrinkala Simona!

Stars -

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović povukla se nakratko sa domaće javne scene pošto je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka Simona Šiklića zbog fizičkog zlostavljanja, za koje je i osuđen.

Posle mučnog perioda koji je iza nje, Dabovićeva je našla sreću u naručju drugog muškarca. Međutim, na bivšeg emotivnog partnera još uvek ne prestaje da misli.

"Taj osećaj nikad neću zaboraviti. Ja sam pognute glave, u jednoj teškoj depresiji, rekla da nemam nikakav komentar, da će sud sve odlučiti", prisetila se Milica, a onda otkrila da se njen bivši dečko neretko služio neistinama, pa i onda kada je u javnost izneo svoju stranu priče.

"Imao je vremena da ispriča svoju priču koja je bila potpuno lažna, čak je i njegovo ime bilo potpuno lažno, što ja nisam znala. Kada se klupko odmota, saznaš u šta si se uvalio, u koga si se zaljubio, ali to je prošlost", rekla je Dabovićeva u "Premijeri".

Ona je priznala da joj je u teškim životnim trenucima najveća podrška bila rođena sestra Ana, ali i misteriozni Vuk, sa kojim je odnedavno u vezi.

"Treba biti jak da mentalno izađeš kao pobednik, a ja sam, stvarno, ugledala svetlost na kraju tunela. To je bio Vuk koji mi je pružio ruku i rekao:"Hajde zajedno da pobedimo sve", priznala je Milica, koja je u jednoj zlatari razgledala prstenje, a onda otkrila da će se uskoro udati.

"Vuk jedva čeka da ja stanem na ludi kamen i on insistira na tome. Brzo će se to desiti", rekla je nasmejana sportistkinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja