(VIDEO) NEMANJA ODLEPIO, NE MOŽE JELENU DA GLEDA: Klošarko bradata, popušiš mi ku.ac!
Foto: Printskrin

Farmerske svađe

(VIDEO) NEMANJA ODLEPIO, NE MOŽE JELENU DA GLEDA: Klošarko bradata, popušiš mi ku.ac!

Stars -

Porodični ručak bio je povod za nezapamćenu svađu farmera koji čine sve da ne ostanu gladni.

Velika subota na imanju u Lisoviću, nažalost, ne može da prođe bez žestokih svađa. Povod za međusobno žestoko vređanje farmera bio je porodični ručak, čijem početku nisu prisustvovali svi farmeri.

Filip Đukić je potpuno poludeo kada je video da skoro svi farmeri već uveliko jedu velike porcije hrane, dok njega niko nije pozvao. On je za to vreme bio u dvorištu, a kada je ušao u kuću, sačekalo ga je neprijatno iznenađenje.

Maneken je počeo da urla na farmere, a u koštac sa njim uhvatila je Saška Karan koja mu je objasnila da ona nije dužna da pojedinačno poziva farmere da jedu, već da je za dva meseca koliko su u Lisoviću trebalo da nauče kada se ručak postavlja.

Međutim, ovo je samo deo haosa koji je nastao na Farmi. Pošto je glavna tema bila hrana, Nemanja MCN je iskoristio priliku da isproziva Jelenu Golubović zbog toga što je svojevremeno bacala meso, dok su farmeri gladovali. On ju je zbog toga počastio najstrašnijim uvredama.

"Slino jedna odvratna, raspala! Klošarko bradata, odvratna i šugava! Znaš kad ću drva da ti isečem, da imaš da se okupaš?! Kupaš se sa mojim drvima, koje sam ja sekao! Pu.iš mi ku.ac! Klošarko bradata, obrij bradu, imaš veću od mene", urlao je vidno iznervirani Nemanja, dok je rediteljka za to vreme mirno ručala.

Golubovićeva mu, ipak, nije ostala dužna već je pokušala da opravda svoj postupak, a tom prilikom mu je uzvratila uvrede.

"Ja govorim da bi se pokvarilo meso, retardirani idiote", žestoka je bila Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track