(VIDEO) NIJE MOGAO DA SPAVA POSLE NASTUPA: Mali Komnen otkrio zašto je pesmu posvetio Milici Rakić
Foto: Printscreen, Kurir

EMOTIVNO

(VIDEO) NIJE MOGAO DA SPAVA POSLE NASTUPA: Mali Komnen otkrio zašto je pesmu posvetio Milici Rakić

Stars -

Poslednju emitovanu epizoda "Pinkovih zvezdica" obeležio je emotivan nastup Komnena Vukovića, koji je numeru posvetio devojčici Milici Rakić, koja je poginula tokom bombardovanja dok je sedela na noši u porodičnom domu.

Komnenov nastup je rasplakao celu Srbiju, a evo šta on kaže na to.

"Presrećan sam. Nisam verovao da će se mojim nastupom toliko svi oduševiti. Moj mentor Danijel Alibabić imao je ideju da pesma bude posvećena Milici Rakić i meni se baš svidela, a Bane Dević je smislio ceo moj nastup i mnogo sam im zahvalan. Nisam mogao da spavam od sreće posle nastupa", rekao je Komnen.

Osmogodišnji učesnik popularnog šou-programa za najmlađe potrudio se da iznese pesmu na dirljiv način, a sudeći po reakcijama članova žirija, uspeo je u tome. Ceo studiobio je u suzama, a "Pesma malom anđelu", koju u originalu izvodi Milivoje Mrdaković, ostavila je snažan utisak te večeri.

"To je bio pobednički nastup. Šteta što to nisi sačuvao za finale" jednoglasan je bio žiri u komentaru, dok su Sergej Ćetković i Goca Tržan u neverici brisali suze.

"Ovo je prvi put da ja plačem tokom žiriranja u ovom šouu. Ti si to uspeo da izazoveš. Ne znam šta bih više rekao… ", iskren je bio Sergej Ćetković, dok Goci Tržan to nije prvi put da je zaplakala uz Komnenov nastup.

(blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track