(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ: Venčanje će biti do kraja godine, neobično kao i veridba
Foto: Instagram

Neočekivano iznenađenje

(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ: Venčanje će biti do kraja godine, neobično kao i veridba

Stars -
Još nismo ništa precizirali oko venčanja, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud, kaže pevač

Nikola Rokvić priredio je spektakularan doček Nove godine na bini ispred skupštine grada Beograda, koji će dugo pamtiti, kako građani tako i njegova devojka Bojana Barović.

Naime, Nikola je na svom nastupu kleknuo ispred nje i zaprosio je.

"Bila sam potpuno zatečena. Svi su to videli. Nisam ni pretpostavila da je Nikola kupio prsten i da mi sprema takvo iznenađenje" kaže Bojana.

Posle veridbe otišli su u stan, gde su ih čekali njihovi najbliži.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Nikola je želeo da napravimo novogodišnju žurku, a ja sam pristala i ne sluteći da će to postati proslava veridbe", priča Bojana, i napominje da ima najlepši verenički prsten, od žutog zlata sa dijamantom:

"Ni sama ne bih bolji izabrala!"

Oni će i dalje živeti malo na američkoj, malo na srpskoj adresi, u zavisnosti od Bojaninih manekenskih angažmana i Nikolinih nastupa. Venčanje će biti, kažu, do kraja godine, a Nikola je uveren da će biti neobično, baš kao i veridba.

"Još nismo ništa precizirali, ali kod nas je sve neobično. Drago mi je da je pristala, iako je rekla da sam lud", uz smeh kaže pevač.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Verenički par je nekoliko prethodnih dana iskoristio da se osami.

"Nikola je imao nastup na Jahorini, pa smo odlučili da ostanemo koji dan duže i da uživamo u prvim vereničkim danima", kaže Bojana.

http://www.youtube.com/watch?v=SlKiL_sXWOQ#t=161

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track