(VIDEO) PUŠTEN PRAVI SNIMAK: Evo zašto su u stvari Vladimir i Slađa izbačeni iz Parova!
Foto: Printscreen

Otkrili istinu

(VIDEO) PUŠTEN PRAVI SNIMAK: Evo zašto su u stvari Vladimir i Slađa izbačeni iz Parova!

Stars -

Pred svim učesnicima Parova pišten je snimak koji pokazuju zašto su Vladimir i Slađa kažnjeni izbacivanjem iz luksuzne vile u Zemunu.

U nekoliko navrata, oni su odbijali da sede po rasporedu koji je produkcija odredila želeći da sede jedno pored drugog, zbog čega su više puta bili poslati u izolaciju.

Nenad Marinković Gastoz rekao je da mu nije jasno zašto nisu hteli da poštuju pravila i da je on odavno shvatio da to nema smisla.

"I ja sam se nekada tako bunio i protivio, ali sam shvatio da tako ne ide. Ako mi kažu da sednem tamo, sešću tamo, i šta sad. Mi ovde primamo solidan honorar, i ja mislim da to nije poniženje. Nije mi sve potaman ovde i neke stvari mi fale, ali šta da radim", komentarisao je on.

Vesna Rivas je rekla da su se Slađa i Vladimir ponašali kao da su svi došli kod njih u goste.

"Ko je Slađa da kaže da neće da sedi pored “govnara”? Svakog jutra je vređala ostale, nazivala ljude jazavcima, govnima, govedima", čudila se Vesna.

"I ja sam se nekada tako bunio i protivio, ali sam shvatio da tako ne ide. Ako mi kažu da sednem tamo, sešću tamo, i šta sad. Mi ovde primamo solidan honorar, i ja mislim da to nije poniženje. Nije mi sve potaman ovde i neke stvari mi fale, ali šta da radim", komentarisao je Gastoz.

Na snimku možete pogledati kako su se Vladimir i Slađa bunili protiv pravila produkcije.

MARIC PUSTIO KLIP ZASTO SI IZBACENI VLADIMIR I... by booschelo1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track