(VIDEO) RAZVALIO: Petko Pavlović razoružao žiri Pinkovih zvezda

Ovacije publike

(VIDEO) RAZVALIO: Petko Pavlović razoružao žiri Pinkovih zvezda

Stars -
Odlična ornamentika, da kažemo ukrasi u pevanju. Stabilna intonacija. Emocija vrlo prisutna, pohvalio ga je Željko

Petko Pavlović je nakon odličnog izvođenja pesama "Janičar" i "Odiseja" dobio ovacije publike i pohvale od članova žirija

Željko je jako zadovoljan Petkovom interpretacijom. Nije se primetila trema. "Odlična ornamentika, da kažemo ukrasi u pevanju. Stabilna intonacija. Emocija vrlo prisutna. Želim sve najbolje u daljem", poručio mu je Željko. "Pogrešio bi da se nisi pojavio", dodala je Marina jer je Petko u biografiji naglasio da je bio u dilemi da li da se pojavi ili ne. "Ti imaš jedan ukras gde smo se nas troje zgledali odmah, koji se ne uči. Znači to su ukrasi koji su prepoznatljivi kod već pečenog pevača, tako da je meni jako čudno kada kažeš da se ne baviš pevanjem". Milan nije propustio šansu da se pohvali kako se i on rodio sa tim ukrasom.

"Odiseja" je druga pesma. Po prvi put večeras! Miroslav je ponovo čekao poslednje taktove pesme. Kako je rekao, za dlaku je falilo da se podigne već kod prve pesme, ali je rešio da sačeka i čuje sledeću. Željko mu je ponovo preporučio da se prepusti pesmi. Haris je dodao: "Mislim da tu ima malo više lipotimije, šta ja znam..." Miroslav je bio brz da reaguje: "Ne, ne, ne, ja mislim da je ekspresija pre u pitanju!" Haris je nastavio: "Mislim da je ovde više stvar jedne imperativne, parafrastične, determinante, tako da.. objasniću kasnije šta to znači!" Ovo je nateralo ostale članove žirija da spuste svoje stolice.

http://www.youtube.com/watch?v=9DSqjbMAgjY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja